dimarts, 1 de setembre del 2009

Sol·licitud de llicències a la FBCV

Vos recorde que arribat el mes de setembre, hem d'enviar ja, les sol·licituds de llicències dels jugadors per a que ens prepare la Federació les respectives fixtes.

Podeu entrar en el següent enllaç, obrir l'arxiu i sense desar-lo, emplenar les vostres dades personals (nom, cognoms, adreça, telèfon, mail, dni i data naixement), imprimir-lo i signar-lo.
http://www.fbcv.es/reglamentos/documentacion0910/Solicitud%20Licencia%2009-10.pdf

Al mateix temps vos recorde que teniu que passar la revisió mèdica, que s'ha de signar pel metge en el mateix full d'inscripció i posar-li la data, així com pegar una foto de carnet vostra i una còpia del DNI. Aquell qui no tenia fitxa la temporada passada, deurà portar una còpia del DNI compulsada en l'Ajuntament.

Vos insistisc en l'importància i l'urgència de portar aquests fulls el més aviat possible, ja que tan sols queden 21 dies per a poder presentar llicències de jugadors!!!

Salut a tos.

12 comentaris:

elpepgf ha dit...

ie, cafres, ja ho sabeu, eh!!!

el divendres a molt tardar, TOTS, amb la fulleta emplenada i signada pel metge, amb foto i còpia del DNI!!!

garrot i pa dur ha dit...

ie Pep, jo dubte que el divendres puga anar a entrenar i si vaig que tinga la fulla "emplenada" (que correcte eres quan vols ostia) pel metge perque esta setmana no tinc temps per a res que estic estudiant a bocajarro

fer

elpepgf ha dit...

pos intenta passar la revisió mèdia el dilluns o el dimarts d la propera setmana, q tenim q entregar les fitxes quan abans millor!!!!

elpepgf ha dit...

eloi no apareix x ací!!! :(

has vist els 3 fitxatges d'avui en The Team!!! jejejejeje
amb això podem assaltar la segona posició dels kesijamo!!! la primera ho veig xungo, però fins d'ací 4 dies no se sabrà q passa realment......... tenim els duels directes consecutivament........

eloiet ha dit...

Si, si, que estic per ací, el que passa es que tenia molta perrera d'escriure res. A vore... per parts:

- El divendres me'n vaig a Castelló a sopar en uns amics així que tampoc podré anar a entrenar (que tinc ganes i tot ehh!!). Lo de la fitxa intentaré portar-te-la lo antes posible

- Quins animalets has fitxat no?? mare meua, ara tenim un equipet molt aseat. A vore si donem una sorpresa a algú!! Tu no tingues por a l'hora de fer les tàctiques ehh! que juguen els millors els minuts que consideres que hi ha que guanyar!!

elpepgf ha dit...

collons eloi, quin estiuet t'estàs pegant!!! sàpigues q colau ja comença a mosquejar-se d no veure't en els entrenaments!!! i a pito, també!
diu q vos te ganetes... jejeje


llorenç, et dic.
nom d la lligueta:

CYBERDUNK

password:

talkdep

eloiet ha dit...

Ja, si també tinc ganes d'anar (encara que no parega)!! El que passa es que tots els compromisos ixen el divendres i este sopar a castelló està pendent de fa mes d'un any.

Esta setmana he començat en el gimnas!! Tinc els braços que no puc ni moure'ls i també faig abdominals i treball aerobic(bici, cinta de correr, màquina d'escales). A vore si baixe un poc de pes i em pose mínimament en forma (tampoc fa falta molt per a maxacar-vos en la cara)

elpepgf ha dit...

fantoxe, q dos dies q has anat al gimnàs i t'has fet un fantoxe!!!!!

pos sàpigues q nosaltres estem en plena forma!!!!!!!!
ahir estàvem fent concurs d mates, colau, felip i jo!!! i no va en broma, xaval!!!

les sessionets d multi-bots, les peses, sentadilles amb pes......... es noten a l'hora d maxacar!!! ja voràs quan vingues, et botarem x damunt com li va fer vince carter a weiss!!!!!!!
i això q estic mig lissiat, q si noooooo... mossegaria l'anella amb les dents o em penjaria del "ganxet" eixe q tinc... (si fora lluís, seria "GANXOOOOT"!!!!!!!!!!
jajajajajajajajajajajajajaja, pringaaaaaaaaaaaaooooooooooooo

elpepgf ha dit...

x cert! tornant al mon real, ací vos deixe les millors apostes d'avui!!!

Day 69

Estonia Division 8
x1.1 The Sfl Bets vs Tapa Mets x25.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=475&name=Division 8

Bangladesh Division 5
x23.83 Lalmonir Chandpur vs Washington Highlanders x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=276&name=Division 5

ja ho sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

garrot i pa dur ha dit...

vale pep un detall lo de la contrassenya per cert, tot el cap de setmana en la cmama inmovilitzada: escayola(que va mes barata es veu) fins el dilluns que aniré al traumatoleg

elpepgf ha dit...

llorenç, coixoooooooo!!! mira q anar a l'hospital... no pots fiar-te... ja no es diu "pedrera" però treballen igual o pitjor!!!
espere q el traumatòleg te la lleva (l'escaiola, eh!!!;)) i et pose una bena i au!
recuperat, home!!!

garrot i pa dur ha dit...

el senyor traumatòleg ha dit: buf eso por lo menos tres semanas i luego ia te la quitas tu (l'escaiola). menos mal que comença hui l'europeu!
ala a pasar-ho bé