divendres, 11 de setembre del 2009

Amistós Gata - Ondara 18-09-2009

Vos informem en primícia de l'amistós que disputarem el proper divendres 18 de setembre a les 20.45h. en el pavelló cobert de la localitat veïna de Gata de Gorgos, entre l'equip local el Gata i l'Ondara.

Degut a la gran rivalitat entre tots dos equips, per la fuga d'estrelles de l'Ondara al Gata com Roc, Pere o Lolo, el partit ha estat declarat d'"alt risc", pel que es contarà amb una forta presència de Forces de Seguretat de l'Estat.
S'espera una gran afluència de públic i les entrades ja estan esgotades, pel que l'Ajuntament de Gata ha decidit col·locar dos pantalles gegants. Una estarà fora del pavelló i l'altra en la Plaça Nova, per a que tots els que s'acosten fins la localitat del Gorgos puguen disfrutar del bonic partit que es disputarà.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pos! notícia informada!!!
pere, arribaràs a hora d jugar!!!!???
eloi, dis-li a lauren q eixe divendres no podeu anar a sopar amb la duquesa d'alba, els ducs d lugo, els d palma, o amb qui siga q quede ella...

toni, t'apuntes o q???!!!

eloiet ha dit...

Tenim un sopar pendent en Aznar, Botella i Aggggagggg, pero els trucaré per a dir que ho deixem per a un altre dia, no hi ha problema!

Ale, ens vegem esta vesprada.

He vist que la lliga del cyberdunk està a punt d'acabar, que rapid que passa!! Ara tenim un fum de dies lliures... a vore si envies invitaions per a friendlies a saco així ocupem el calendari no?

elpepgf ha dit...

sí, tranquil... finalment s'allargarà fins el dia 92 (cada temporada més dies...)
començaré a parlar amb els frikis estos, a veure si tenen dies lliures i ens la piquem amb ells... a veure si monte un torneig o algo semblant...... jejeje
fins la vesprada!

Jo ha dit...

Itu Itu, q no van jugar... Raül ni de conya i Claver va estar a punt, pos Scariolo li digué q es canviara per Felipón, però mentre esperava el tronc va fer dos cistelles i anul.là el canvis... Tens menos memòria q un peix!!! i després no vols q et diga Iturriaga... si es q t'ho mereixes.

Per altra part, li diu el mort al degollat, qui t'ha fet eixe forat, "parlaré en eixos frikis a vore si monte un torneigo algo així"... feste-ho mirar, a vore si ja estàs a la seua altura.

Au cacau, fins la vesprada.

elpepgf ha dit...

rata d claveguera, q ets una rata d claveguera..... ggggggggrrrrrrrrrrrr

el pitjor es q tens raó... ara recorde l'imatge d claver a punt d'eixir a la pista i d'scariolo anulant el canvi.... ggggggrrrrrrr
b, val pos ara rectifique l'article!!!

sí pot ser comence a ser un poc friki, però tu no saps fins a quin punt arriben els frikis eixos!!! q tenen montades dos partides d rol x internet entre ells i tot, tio!!!!!!!!!!
fins d'ací un ratet;)

*..alBetaa..* ha dit...

peeeeeep dime si tinc q anar eeh?? o al final n juguen??
wenuu, adeu bss

elpepgf ha dit...

juguem els xics, les xiques jugaran més endavant!!! es nota q no ens enterem d res... eh!
vos feu majors, però les coses no canvien: no m'escolteu mai quan parle!!!!!!!! ggggggggrrrrrrrrr