divendres, 18 de setembre del 2009

Els quarts de final de l'Europeu

Anit a les 21h. es jugaven els quarts de final entre França i Espanya. França venia com a única invicta del torneig i Espanya, que havia creat molts dubtes, aconseguia en els darrers dos partits els elogis dels aficionats i dels periodistes, per tornar a recuperar la confiança en el seu joc i millorar moltíssim, respecte als primers partits jugats!
Els espanyols començaren amb un recital de triples que els disparà en el marcador 10-16, anotant fins i tot Ricky en posició estàtica i demanant un bloqueig (Ricky realitzà un partidàs en defensa, anul·lant completament Tony Parker, junt amb Raül López).
Fins ací li durà el partit a França, per què en el minut 7 del primer quart, començaren a arribar amb més facilitat els balons a l'interior de la zona, i el partit ja es dominà per complet! Al descans, el 32-47 ens feia somiar i els balons interiors no paraven d'arribar! Quan no hi havia possibilitat de passada, degut a la forta defensa francesa, els exteriors les enxufaven amb facilitat i d'eixa forma, França es veia incapaç d'acostar-se.

Finalment el 66-86 li dona les semifinals a Espanya, qui espera rival del Turquia - Grècia d'avui a les 18.15h. L'altre quart de final el jugaran Eslovènia - Croàcia a les 21h.
Anotacions: P. Gasol 28, Rudy 16, Ricky 8, Navarro 11 i Garbajosa 3 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 8, Raül López 0, Llull 0, M. Gasol 6 i Mumbrú 6. Cabezas es quedà sense jugar i Claver i Llull ho feren tan sols 1 minut.

Demà dissabte jugarà Espanya el seu partit de semifinals a les 18.30h.
Per l'altre costat del quadre, Rússia perdé front a Sèrbia per un clar 68 - 79 i espera rival de l'Eslovènia - Croàcia.