dilluns, 21 de setembre del 2009

La final de l'Europeu - Espanya campiona!!!

En una final de somni, Espanya s'imposà a Sèrbia per un contundent 85-63. La selecció dirigida per Scariolo i comandada a la pista pels Gasol, Rudy, Navarro i companyia, no es deixà sorprendre en cap moment del partit, tenint-lo controlat en tot moment. Espanya deixà clar des del primer moment que volia la medalla d'or, i de l'empat a 5, es passà en un obrir i tancar d'ulls a un 24-9 incontestable, acabant el primer quart 24-14!
En el segon quart el domini espanyol continuava, però a la festa es "colà" Tripkovic, l'aler fitxat pel Joventut aquest estiu, aconseguí 8 punts per a Sèrbia, gairebé consecutius, però Espanya reaccionà, novament, aconseguint un marcador de 34-18 i sense Tripkovic en pista els serbis no la sabien encistellar! I d'això s'aprofitaren els espanyols, amb Pau Gasol i Reyes a un nivell estelar, empentaren el marcador fins doblar Sèrbia per 52-26, al descans: 52-29!
La segona part fou un tràmit, però així i tot els serbis intentaren plantar cara, amb Velickovic com a encarregat, baixaren la diferència amb un parcial de 6-18, fins a 14 punts de diferència (58-44). Però els espanyols no estaven per a bromes i desprès d'un temps mort els endossaven un nou parcial de 8-0! Amb 67-44 finalitzava els tercer quart.
El darrer quart, tan sols existí per a que Espanya demostrara que fins i tot guanyant de molts punts es pot continuar amb explossivitat... Jugaren en aquest quart Cabezas i Claver i ho feren, també, a un nivell increïble!
Anotacions: P. Gasol 18, Rudy 13, Ricky 10, Navarro 12 i Garbajosa 3 - cinc inicial - Claver 2, Reyes 7, Raül López 7, Llull 2, M. Gasol 6 i Mumbrú 0.

El partit finalitzà i la festa començà per als components de la selecció espanyola!!!
Teodosic, Lorbek, Gasol, Rudy i Spanoulis, el 5 ideal del torneig, i Pau Gasol, l'MVP.
Els jugadors espanyols celebrant la medalla d'or del campionat europeu de Polònia 2009!
Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

fer! anirem pas per pas i amb tranquilitat, eh!!!
avui a entrenar tots! q m'han dit q eloi ve des d valència i pere des d'eivissa!!!

elpepgf ha dit...

x cert, el dissabte se celebrà el sorteig del calendari d la temporada!!! qui vulga donar un cop d'ull:
http://www.fbcv.es/noticias/noticia.aspx?indice=2171
i ací està el calendari:
http://www.fbcv.es/competi/calendario/default.aspx

d totes maneres, a veure si demà em puc currar un articlet o el dimecres;)

eloiet ha dit...

Pep... estic agafant l'autopista per anar a entrenar ehh!! No falleu!!

Done suport a la idea de Fer. Volem un reportatge del divendres i volem vore les fotos sucoses del divendres, que se que l'archiu fotografic es extens i de qualitat notable!! Algunes fotos necessitaran d'algun tipus de censura. Pep, lo teu en les barres es per a internar-te en algun lloc ehh!! Deuries fer-teu mirar per un especialista

elpepgf ha dit...

no alcem pols sobre el tema i espavila a arrivar q ja me'n vaig jo cap al poli, vinga va!!!;)