dimarts, 15 de setembre del 2009

2ª fase: segon partit Espanya - Lituània

En el segon partit d'aquesta segona fase, per fi, poguérem veure, encara que per moments, a l'equip que ens va deleitar l'estiu passat en els Jocs Olímpics de Beijing, en l'Europeu de Madrid el 2007 i en el Mundial del Japó del 2006!!!
Espanya guanyà a Lituània per 84-70, i per moments es veié un joc esplèndid! El millor exemple fou els 7 primers minuts del segon quart, quan Lituània dominava per 9 punts (15-24) al finalitzar el primer quart i els espanyols els endossaren un parcial de 23-0, per posar-se 38-24 davant en el marcador. Desprès, un gran tercer quart, on s'arribà al màxim avantatge de 21 punts 64-43) a la fi d'aquest tercer quart. Desprès Espanya es deixà portar fins a la fi del partit, rebaixant els lituans el marcador fins el resultat final de +14.
Anotacions: P. Gasol 19, Ricky 5, Rudy 11, Navarro 13 y Garbajosa 10 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 7, Cabezas 0, Raül López 5, Llull 0, M. Gasol 9 i Mumbrú 5.

La resta de resultats foren:
S'ha acabat fa una estona el Rússia - Macedònia, amb victòria soferta russa, per 71-69. A les 18.15h. ha començat el França - Grècia (tots dos classificats), minut 5 del segon quart, els francesos han girat el marcador i manen per 28-23. A les 21h. es jugarà l'Alemanya - Croàcia, amb una plaça de classificació en joc!
Demà serà el torn dels espanyols a les 18.15h. i de la resta del seu grup.

Jornada definitiva i classificacions:
Els lituans es queden de forma matemàtica fora de l'Europeu, mentre els espanyols depenen d'ells mateixos, ja que si guanyen poden ser segons o tercers de grup, però si perderen demà front Polònia, serien cinquens i es quedarien fora.
Turquia, Eslovènia i Sèrbia ja estan classificades, es juguen la posició final, mentre en l'altre grup Rússia s'acaba de classificar i s'ajunta a França i Grècia que s'estan jugant el primer lloc del grup, mentre la quart plaça es jugarà a les 21h. entre Alemanya i Croàcia.