dimecres, 23 de setembre del 2009

El calendari de la temporada '09/'10

Ací teniu l'enllaç al calendari oficial de la temporada que començarà el proper dissabte 3 d'octubre: http://www.fbcv.es/competi/calendario/default.aspx, amb l'enfrontament de l'equip Sènior Masculí ondarenc front el Sènior del Pedreguer. Un derbi que s'arrossega durant molts anys, amb gran rivalitat i ganes de guanyar al poble veí.
Aquest partit, encetarà la temporada per a tots dos equips que es veurean les cares el 3 d'octubre a les 18.30h. en el Poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara.
El Sènior Masculí tindrà que jugar 4 partits en diumenge, en Paterna a les 12.00h, en Natzaret a les 18.30h., en Altea a les 16.30h. i en Calasanz (València) a les 12.30h, mentre la resta de partits es jugaran en dissabte.

En categoria Autonòmica, el Júnior Femení jugarà el mateix dissabte 3 i a la mateixa hora, les 18.30h., en Alacant, front el Cabo Mar "B".
El Júnior Femení, tan sols tindrà un rival, l'Akra Leuka d'Alacant, que jugarà en diumenge i serà a les 10.30h. La resta de partits, fora de casa, seran en dissabte, mentre els jugats com a locals, seran en diumenge a les 16.30h.

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

com el calendari i classificacions de la federació no funciona no puc investigar d'on venen els equips rivals i com van quedar les passades temporades... a veure si aviat va bè, i puc fer un article més extens........

garrot i pa dur ha dit...

que comencem contra el Pedreguer significa que anem afilant els colzes ja, no?

fer

elpepgf ha dit...

jejeje, a tu no et fa falta, xaval!!! jejejeje, amb les colzades q ens pegues a les paxanguetes x a fer-te lloc ja ho tens bè!!! a veure si li fas ferida a algú amb el colze tan "afilat", tio!!!!!!! jejejeje