dilluns, 7 de setembre del 2009

L'Europeu


Avui mateix comença l'Europeu de Polònia, on la selecció Espanyola defèn la segona plaça aconseguida a Madrid ara fa 2 anys. En aquella final, front a Rússia, Pau Gasol va tindre a les mans guanyar la medalla d'or en l'últim llançament del partit, llançament complicat, amb 2 rivals davant d'ell i que estigué a punt d'entrar.
Ara amb una Rússia molt reduïda qualitativament parlant (conta amb nombroses absències, entre elles la de Kirilenko, el seu jugador més important), Espanya és l'absoluta favorita, pels darrers resultats i per la qualitat del seu planter.
Espanya compta amb 3 jugadors que militen en la NBA (els germans Gasol i Rudy), 3 que han jugat (Navarro, Raül López i Garbajosa), 3 escollits en el darrer draft de juny '09 (Claver, Ricky i Llull) i altres com Cabezas o Felipe Reyes han tingut, també, opcions d'acostar-se a la lliga americana, no obstant això, el capità del vaixell no estarà en l'Europeu per una xicoteta lesió a la ma. José M. Calderon està encara recuperant-se i farà de comentarista per a La Sexta.

Avui a les 16.30h. enceta la tanda de partits el Macedònia - Grècia, que podrem seguir per la web www.lasextadeportes.com, on es podran veure tots els partits del torneig.
A més a més, els partits de la selecció espanyola els podrem veure tots per La Sexta. Avui és el primer, front una complicada i renovada Sèrbia, els nostres tindran que demostrar que la derrota per 22 punts del divendres en Lituània va ser una errada que no es tornarà a repetir!
El partit es jugarà a les 21h., igual que el de demà front a Gran Bretanya, finalitzant el dimecres, la primera fase, front Eslovènia a les 18.15h.

Calendari de partits: http://www.acb.com/redaccion.php?id=60413

Salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

collons, llorenç!!!!! 3 setmanes!!! mare meva... a mi m'agafa algo............
tens sort en això, q et distrauràs x les vesprades veient l'europeu!!!
a les 4.30 comencen, però x internet, eh!!!
vinga, ànim i ja ens veurem.