dijous, 17 de setembre del 2009

2ª fase: tercer partit Polònia - Espanya

Per fi, en aquest tercer partit de la 2ª fase poguérem veure l'Espanya que tots recordàvem dels anteriors tornejos! Tornà la confiança dels jugadors i això es plasmà en la pista, amb un domini totalment absolut des del principi del partit fins a la fi. El resultat final ho diu tot: 68-90! Bona defensa i millor atac. Els jugadors tornaren a disfrutar de ràpides transicions i de bones jugades, així com de bons moments defensius.
Encara queda polir un poc més l'aspecte defensiu, que front a França (invicta fins ara) deurà llepar amb la punta dels dits la perfecció!
Anotació: P. Gasol 20, Rudy 7, Ricky 2, Garbajosa 5 i Navarro 23 - cinc inicial - Claver 0, Reyes 7, Cabezas 2, Raül López 0, Llull 7, M. Gasol 9 i Mumbrú 8.

Aquesta mateixa nit, a les 21h. es juga el partit de quarts de final front una forta França, que es recolza en la seva estrela Tony Parker. Ben segur que serà un partit molt complicat i apurat fins el darrer segon.

Classificació de grups i resta de resultats:
Eslovènia aconseguí vèncer a la totpoderosa Turquia, furtant-li la primera plaça del grup d'Espanya, mentre Sèrbia no es deixava sorprendre per una dèbil Lituània i li deixava a Espanya, tan sols, la quarta plaça.
En el grup E, França aconseguí la victòria front a Grècia, el liderat del grup i seguir com a única invicta del torneig. Amb això ha aconseguit el dubtós honor de jugar els quarts front a Espanya. Croàcia aconseguí la quarta plaça al vèncer a Alemanya en un duel a vida o mort, mentre Rússia feu el mateix amb Macedònia.

Fase Final:
Els quarts comencen a les 18.15h. amb l'enfrontament entre Rússia i Sèrbia, seguit a les 21h. pel França - Espanya. Demà divendres 18 es jugaran el Turquia - Grècia a les 18.15h. i l'Eslovènia - Croàcia a les 21h.
Qui guanye dels partit d'Espanya, se les veurà en semifinals amb el guanyador del Turquia - Grècia i qui guanye del Rússia - Sèrbia, se les veurà amb el guanyador de l'Eslovènia - Croàcia.
Les semifinals es jugaran el dissabte a les 18.30h. i 21h. i el diumenge el 3er i 4rt lloc i la final a les mateixes hores.

Salut a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

el senyoret "jo" ja no comenta....... quina tranquilitat... ai q bè q s'està ací solet... xé...
ie! aquesta nit com veieu el partit front a frança??? jo veig molt d saltimbanqui, però poca "classe", a banda d parker, clar!!!
espere q passem guanyant x 10 o més punts... si no el meu coret o passarà molt malament......

eloiet ha dit...

Pep, com està la convocatoria per a esta vesprada.

Hora??
Lloc??
Portem l'equipatge oficial??
Sopem despres??


Ale, pense que no tinc mes dudes. Ens vegem.

elpepgf ha dit...

jejeje, grans preguntes... grans preguntes!!!

- a les 20h. serà l'eixida!
- des del prat! si a algú no li ve bè q acudeixi directament al pavelló d gata, el partit serà a les 20.45h.
- sí, per suposat!!! un partit, encara q siga amistós, deu jugar-se amb l'equipació oficial!!!
- homeeeeeeeeeeeeee!!! on vas a posar!!! eixa pregunta, m'ofén!!! CLAR Q SOPEM, CLAR!!!

el q falta x discutir és el lloc!!!

ale, vaig a fer l'article del partit d'ahir d la selecció, q acabe d'arribar d'alacant d'inscriure l'equip d les xiquetes.......
quines odisees...... ai... ai...