dijous, 24 de setembre del 2009

Els rivals del Sènior Masculí 2009/2010

En aquesta nova temporada, com ja sabíem, ens enfrontarem a equips de València i els seus voltants, a banda dels ja coneguts Oliva, Pego, Pedreguer...
Anem a fer un resum de com quedaren tots aquests equips en la passada temporada i analitzar-los una mica!

En la nostra mateixa categoria, es a dir, en 1ª Zonal i en el nostre grup (D), coincidírem amb:

- Altea - L'Altea fou el 6é classificat amb un balanç equilibrat de 12-12. Tenia un equip bastant compensat i que donava molta guerra dins la zona.
- Pedreguer - El Pedreguer fou l'11é classificat de la categoria amb un balanç de 7-17. Ja coneguem el joc del Pedreguer, i que és un equip molt complicat de guanyar.
- Pego - La passada temporada fou el 12é classificat, amb 6-18 i amb moltes complicacions en el joc interior, però aquesta s'ha reforçat amb un bon nombre de gent gran i donaran molta guerra!

També jugant en 1ª Zonal, però en el grup A:

- Col·legi Alemany - Ben segur que aquest equip serà molt complicat de batre, ja que la passada temporada finalitzà en una 7ena posició molt meritòria i amb un balanç extraordinari de 15-11.

En 1ª Zonal, grup B:

- Picanya "A" - El Picanya finalitzà en 9ena posició amb balanç de 9-17, segur que ens faran la vida impossible, ja que el grup estava ben apretat!
- Natzaret "A" - La passada temporada finalitzà amb 8-18 de balanç en 11ena posició i just a un partit del Picanya, el que demostra l'igualtat del grup B.

En 1ª Zonal i grup C tenim:

- Oliva - L'equip al qui ens hem enfrontat tantes vegades torna a coincidir amb nosaltres una temporada més, desprès de finalitzar la passada campanya amb 14-10 i en la posició 7ena, realitzant una gran temporada.

En 2ona Zonal grup B:

- Paterna "B" - El segon equip de Paterna, finalitzà en la 7ena posició amb 11-13, i si han pujat de categoria, significa que han millorat molt l'equip, per tant, serà un dels rivals a tenir en compte.

En Preferent grup D:

- Teulada - L'equip de Teulada, a qui ja fa 3 temporades que no ens enfrontem baixa de categoria al quedar el 14è classificat amb 2-24 en la passada temporada en categoria Preferent, una categoria sempre dura i complicada, pel que s'espera siga un dur rival!

Equips nous:

- Calp - El mític equip de Calp, ens crea un filial en la nostra categoria, on segur que aspiren a quedar entre els 3 ó 4 primers per a poder pujar de categoria.
- Malilla - El barri de Malilla, en València, torna a crear un equip, i ben segur, que serà un equip complicat, ja que en les capitals sempre es venen cares les derrotes dels locals.
- Calasanz "B" - El filial del Calasanz és, també, de nova creació. El primer equip quedà la passada temporada en 2ª posició en el grup B de Preferent amb 21-5, fet que el farà aquesta temporada jugar en el grup A d'Autonòmica, confiem en que això debilite una mica el nostre rival, si no, ho passarem molt malament!

Esperem que el nostre Sènior Masculí faça un paper ben digne i aconsegueixi quedar en les posicions capdavanteres, desprès de quedar la passada temporada en la 8ena posició amb 11-13 i empatat amb el 7é, l'Alacant.

Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala!!! peazo article m'he cascat!!!!!! no és q siga llarg, és q he posat molt d doble espai i la cosa s'ha allargat.....:D

elpepgf ha dit...

aquest bloc, darrerament, està súper comentat, eh..... buuuuufffff
em marege d llegir tants comentaris!!!

elpepgf ha dit...

ja he creat la 1ª lliga privada nostra del supermanager, entreu ací:

http://supermanager.acb.com/

la lliga, és com en l'europeu:

nom: cyberdunk
password: talkdep

recordeu q tan sols un equip x jugador!!!
més endavant ja crearé les d'espanyolitos, antibroker... ;)

*..alBetaa..* ha dit...

i com tns q star a alacant i a ondara al mateix tempss?? q putada no?? dona lluvia??

elpepgf ha dit...

pos finalment sí q puc jugar el partit dels sèniors, encara q arribaré justetet... avui, quan estava dinant m'ha trucat el xic d'alacant encarregat del rival del júnior femení i m'ha dit q m'enviava un fax adelantant l'hora dl partit a les 4.30!!!!!!

bbbbbbbbéeeeeeeeeeeeeee!!!! jejejejeje

garrot i pa dur ha dit...

Pep, l'article este te un nom: NO TENIES NI PUTA GANA DE FER FAENA!! gossarro!!

elpepgf ha dit...

jejejeje, molt bé fer, molt bé... sempre m'encanten les teves crítiques!!! no son massa constructives, però fas prou risses..... jejejeje

pos el tema no era fer poca feina... xq la idea era fer-lo en un bot, però em vaig enrollar d tal forma... veia q no s'acabava mai l'article... i fins i tot vaig acabar amb mal d cap... tanta estona escarbant x la web d la federació i repassant-ho x a no deixar-me cap equip... ai mare...

b, me'n vaig a fussar pel cyberdunk, q son les 11 i encara no he entrat... ;)