dimarts, 22 de setembre del 2009

Un partit, un sopar i unes anècdotes!!!

El passat divendres 18, jugàrem un amistós en Gata. Partit que guanyà l'Ondara, a banda, de l'arbitratge que fou un pelet casolà, amb un gran partit, realitzant ràpides transicions, uns contraatacs molt bonics i un joc ràpid i vistós com feia temps que no es veia en el Club Bàsquet Ondara.
El resultat final fou un poc emmascarat per les nules faltes que ens xiularen a favor i les moltes en contra, però, així i tot el bon joc ondarenc aconseguí imposar-se en el marcador per 40-47!
S'ha de dir que tornaren a la pista els veterans Diaz i Javi, més coneguts com a "medios meles", i un rejovenit Colau, qui realitzà un gran partit, agafant rebots complicadíssims i fent cistelles molt importants en moments clau del partit!
Realitzaren un bon partit, també, la resta de components de l'equip ondarenc, en total 12, Eloi, Pere, Pito, Cèsar, Felip, Fer, Sergi, Jordi i el seu gran capità Pep.
Desprès del partit, vingué el sopar i amb ell la "festeta". Ací vos deixem un arxiu gràfic de la nit:
La festa començava amb banyes de Fer al Capità, malament! El Capità responia amb el seu somrieu més atractiu...
Moltes mostres d'amistat i de "carinyo"!
Els membres de l'equip necessitaven beure alguna coseta...
Representació corporativa de Garrot i "Glamour"!!!
La festa començava tranquil·la, però poc a poc el "desmadre" es feia sentir...
Fer, començava a fer coses estranyes i......
...els veterans començaven a perdre la "compostura"...
Desprès de tot açò la festa va perdre el seu rumb i els jugadors decidiren retirar-se a casa, per què començaven a fer coses estranyes que no sabien que eren i no sabien per què ho feien... Amb tot açò, tan sols direm, que hem tingut que passar "La Censura" a les fotos del "fi de festa!!!
Salut a tots.

7 comentaris:

elpepgf ha dit...

b! pos ja està!!! mira q m'ha costa d fer l'articlet, eh... no sabia com minimitzar els danys col·laterals q vam causar eixa nit... xq això d q tingueren q avisar primer a la policia local i desprès a la guàrdia civil, per a traure'ns d l'assut........ a banda d'anar tots en boles i eixes coses q vam fer x allí.....
el tema era q l'assut estava d gom a gom... xq si hagueren estat nosaltres sols no ens hagueren dit res... però a més li vam pegar una pallissa als 2 segurates quan van vindre a renyar-nos i la cosa es va embrutar....... ;)

x cert! es nota q eloi va al gimnàs, eh!!! q fort està el tio!!!

eloiet ha dit...

Si, si, estic fortissim!! Només cal vore la foto. La única cosa bona es que no apareix la panxa (i no es cosa del potoxop ehh!!)

be, be en general un bon article, encara que l'archiu fotografic es mes extens i mes guarro!!

elpepgf ha dit...

sí, b... però s'ha d posar un poc d "cordura"! no massa, però s'ha d posar!!!
xq si comence a penjar fotos, una q ens tanquen el bloc i l'altra q ens tanquen a nosaltres i ja ho vam tindre bé passant la nit del divendres a la "garjola" del cuartel d verger...:(

garrot i pa dur ha dit...

hueeeeevos l'actualització, mal reportatge em vas fer... per cert, lo de fer el número a l'assut era necessari, no? jajajaja és bo Pep, és bo.


fer

Pep Sivera ha dit...

arreaaaaa, el primer partit contra el pedreguer i jo sancionat home...no calia....
5 diumenges xicots!!! el millor es que alguns son per el mati aixi que brown no es lliura...jejeje.
Per cert...QUE FEU CRIATURETES!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE a cascarla

garrot i pa dur ha dit...

per cert, quan comencem la lliga?

elpepgf ha dit...

el dia 3 d'octubre en casa front el "pedregué"!!! el primer derbi d la temporada en la primera jornada i jo me'l perdré......... :(