diumenge, 13 de setembre del 2009

2ª fase: primer partit Turquia - Espanya

Espanya no va saber jugar els darrers minuts de l'intens, igualat i dur partit fron els turcs.
La selecció liderada pels Ilyasova, Turkoglu i companyia aconseguí batre els espanyols per un ajustat 63-60, imposant-se en un ajustat final, on el seleccionador Scariolo no estigué gens encertat en la preparació de la darrera jugada, ja que quedant 12 segons i amb 61-60 desfavorable al marcador, li donà la responsabilitat al jove del Madrid Llull, de penetrar front les 4 torres que en eixos moments tenien els turcs en pista, però Ilyasova taponà l'intent d'esmaxar l'anella del base espanyol i el partit acabà amb dos llançament lliures anotats pels turcs.


Resultats dels altres partits:
Els espanyols, tenen pendents encara dos partits, i complicats tots dos. Demà dilluns jugaran front Lituània, que no pareix estar en el millor moment desprès de la derrota d'ahir front Eslovènia per un clar 58-81. I el dimecres front a la local Polònia, qui també perdè ahir per 77-82 en un dur partit, front a Sèrbia.

Fa uns minuts ha finalitzat el Macedònia - Alemanya, amb victòria sorpresa dels macedonis per un clar 86-75, dominant tot el partit. Ara mateix ha començat l'interessant Grècia - Rússia.


Les classificacions queden de la següent forma:


Espanya encara te intactes les opcions de classficació, però deuria guanyar els dos partits que li queden. En cas de guanyar-ne tan sols un es veuria obligada a dependre dels resultats dels contraris. A més, en cas de classificació s'enfrontaria, segurament, a una de les potents seleccions de França o Grècia.


Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala pos! això, q ara vaig a veure el grècia - rússia, espere q els grecs li peguen bona tunda als russos, encara q no estiga papaloukas!;)

Pep Sivera ha dit...

ieee que fas que no publiques el grup que ens ha tocat!!!!!
http://www.fbcv.es/competi/grupos/pdf/1406d.pdf
Home un periodista serios com tu no pot fallar en estos temes!!!

eloiet ha dit...

Bona Pito, menuda primicia que li has llevat a Pep!! Pep, dimisio!! pensava que eres un tio serio i profesional del bloggerisme pero t'han furtat la exclusiva!!

Bo, en principi m'alegre del grup que tenim, encara que la mitad d'equips son de Valencia capital. El viatge a Nazaret (Nazan-city) promet fortes emocions. Pep, ves encarregant equipatges a prova de bales!!

elpepgf ha dit...

a veure... em defendré, tan sols, dient una cosa: PITO, ON COLLONS ESTÀ LA FOTO Q EM TENIES Q PORTAR EL DISSABTE?????? ah, sí, q no vas poder, no??? pos com no la tinga avui et quedes sense fitxa o vas tu desprès a alacant a ferte-la, bonico!!!!!!!
a veure si tenim q estar tots ací esperant el reiet!!! collons!!!

ara vaig a mirar lo del grup i fer un articlet!