dimecres, 9 de setembre del 2009

2ª jornada de l'Europeu

En la segona jornada, la selecció espanyola, de nou, ens ho feu passar bastant malament, aquest cop front la, en teoria dèbil, selecció de Gran Bretanya.
Dominaren els nostres durant tot el partit (fins a 16 punts en el tercer quart, 55-39) i en el darrer quart es deixaren fer un parcial de 17-3, quedant 4 minuts i mig, que disparava els britànics fins un favorable 69-73. Però, els jugadors de la selecció canviaren la defensa zonal que tants problemes els estava portant per una individual, i aconseguiren un parcial en eixos minuts finals de 15-3, per arribar a la fi del partit amb el 84-76 que deixa la classificació espanyola en l'aire.
Anotacions: P. Gasol 27, Ricky 5, Navarro 10, M. Gasol i Mumbrú - cinc inicial - Rudy 13, Claver 12, Reyes 4, Cabezas 0, Llull 0, R. López 0 i Garbajosa no jugà per molèsties.


Les opcions de classificació:
1- Espanya seria primera si guanya a Eslovènia i Sèrbia perd, o si s'imposara als eslovens com a mínim per 10 punts.
2- Per a que Espanya quede eliminada seria necessària una carambola: què la Selecció perda amb Eslovènia (dona igual la diferència) i que Gran Bretanya guanye a Sèrbia per 8 o 9 punts, exactament.

Els altres resultats foren:
Israel 79 (Burstein, T 25) - 82 Macedònia (Antic, P. 19)
Alemanya 76 (Jagla, J. 19) - 73 Rússia (McCarty K. i Ponkrashov, A. 12)
Eslovènia 80 (Nachbar, B. 17) - 69 Sèrbia (Teodosic, M. 14)
Lituània 75 (Jasaitis, S. 21) - 86 Polònia (Lampe, M. 22)
Letònia 51 (Kambala, K. 18) - 60 França (Parker, T. 23)
Grècia 76 (Bourousis, I. 19) - 68 Croàcia (Ukic, R. 15)
Bulgària 66 (Rowland, E. 15) - 94 Turquia (Arslan, E. 17)

Sorpreses de la jornada:
- Derrota ajustada d'Israel a mans de Macedònia.
- La clara victòria d'Alemanya sobre Rússia, ja que dominaren clarament tot el partit i tan sols a la fi trobaren alguna resistència per part dels russos.
- La local Polònia tornà a guanyar amb claredat, aquest cop a la potent Lituània!


La pallissa de la jornada:
- La que els endosaren els turcs als búlgars, per 28 de diferència!

La jornada d'avui:
Macedònia-Croàcia 16.30h
Rússia-França 16.30h
Espanya-Eslovènia 18.15h
Polònia-Turquia 18.15h
Israel-Grècia 19.15h
Alemanya-Letònia 19.15h
Gran Bretanya-Sèrbia 21.15h
Lituània-Bulgària 21.15h

Salut a tots.

10 comentaris:

elpepgf ha dit...

alba, no oblides q encara hi ha un equip júnior femení!!!! q no estigues no vol dir q l'equip s'acabe!!!!!!! a veure si ara seràs tu el melic del mon!!! eixe ho soc jo!!!!!! jejejejeje

xavals, ahir gairebé m'agafa un atac al cor en l'últim quart del partit...... aquests xavals ens volen fer patir... pareixen nosaltres l'any passat..... jejeje

x cert, notícia, noticiosa!!!
EL PROPER DIVENDRES 18 (aquesta setmana no, l'altra), TINDREM UN AMISTÓS FRONT EL GATA, EN EL SEU PAVELLÓ. falta confirmar exactament l'horari, però segurament serà a les 20.30 o a les 21h!!!
desprès podriem aprofitar i fer una sopadeta... ja direu algo!!!

elpepgf ha dit...

x cert, fer, bonico d la mare... t'he esborrat el comentari q has fet en l'anterior article, ja q hi ha certes coses q no es poden dir x ací... lumbreras!!!
mai saps qui pot llegir una cosa q està en internet!!!

Pere ha dit...

PEP ERES PITJOR QUE FRANCO!!!!!!JAJAJAJA!!!jA HA ARRIBAT LA CENSURA AL BLOG!!!!JAJAJAJA!!!

pEP NINGÚ VOL PASSAR-ME LA REVISIÓ,I NO HO ENTENC SI ESTIC MILLOR QUE MAI!!!ES VEU QUE TENEN POR QUE M´AGARRE ALGO EN MIG DEL PARTIT I CAIGA ESTES I TOTS SABEM QUE A L´UNIC QUE LI POT PASSAR ALGO AIXÍ ES A ELOI QUE NO POT NI MANTINDRE´S DRET!!!!JAJAJAJ!!!!eIXE GIMNAS!!!

elpepgf ha dit...

ie, no et claves amb eloi, q aquest divendres quan vinga trobe q ja ens podrà maxacar en tota la cara, ja veuràs, ja!!!
vindrà tot sobrat! amb uns braços d'impressió...

pos el defendrà fer... jo no el pense defendre!!! si d normal ja sua lo seu, amb els braçacos d gimnàs es pegarà unes suades q no es podrà acostar ningú a ell... puaj.................

eloiet ha dit...

Cabrons!! ja esteu rajant al pobre Eloiet que no fa mal a ningú!!

Pep, si baixes les cistelles dos pams podré maxacar-vos el la cara, si no està complicat. mes be el que diu Pere es la realitat, em costa mantindre'm de peu!!

Això si, les colzaes i les brutees no faltaran i lo de suar... preparat. Només cal que el diga que este matí no volia dutxar-me pero de cepillar-me les dents i anar de ventre ja m'he tingut que pegar una dutxa perque estava tot suat!! JA JA quin atractiu el meu, després em pregunten per ahí que faig per a ser irresistible a les dones!!

elpepgf ha dit...

jejejjejejejejejeje, trobe q estaré partint-me tota la vesprada!!! jjajajajaja, q bo!!!!!!

escolta, no cal baixar les cistelles, sempre q vulgues, podem jugar a les d minibàsquet!!! ;)

en quant a lo d les suades, a mi em passa el mateix, pels matins quan m'alce em clave en el wc i d fer "d ventre" ja estic tot suat... quines forçades q faig... ai senyor!!!!!!! jejejejeje

Jo ha dit...

Buenas de nou, o de vell... (sóc un crack diguent xorrades sense gràcia, xe)

Pep els articles sobre l'europeu els fas tu o els còpies... ho dic pq a la web de la sexta es pot vore el mateix... sols posant un link allí podries fer el teu post.
Ara si tu et diverteixes així... et recolze. A partir d'ara seràs Pep Iturriaga!!! De fet et sembles prou: Has fet una lliga del supermanager que be podria ser "Todos contra Pep" comlo de todos contra Iturriaga, fas unes disetacions sobre el bàsquet de lo més curioses, vamos a lo Juanma, amb poc de trellat i tal... Jugant al bàsquet eres un palomero i no li fas un triple ni a una piscina, com Itu! Deus medir més o menys lo mateix q ell, duus barba (no blanca, clar, però temps al temps). Després, seguint amb selecte grup dels comentaristes de la sexta podriem dir que Pere seria Epi... per allò de q és un tirador excel.lent i fa més triples q Chicho Sibilio i per q sempre posa el "trellat" quan Pep diu alguna xorrada. En este eurobasquet no està Romai, és a dir Eloi, però ha segut company en altres ocasions... els falta el "grandullón bonachón" i amb panxeta... ho sent Eloi, esta volta t'han vist baix de forma i t'has hagut de quedr a casa... una altra volta serà. I per últim falten els dos cracks... i per a que anem a enganyar-mos... d'eixos faria jo. De Calderon faria per lo bo q sóc jugant al bàsket, clar i per la "sensatez" per suposat... i de Montes tb, ja que soc baixet, panxut i només dic q xorraes, ademés ara estic una mica moreno (no tant com ell) pero ja no soc un "blancoxufa"
Vamos q quan vulgueu fem una tele pa retrasmitir partits... això si lo del pernil i les cervessetes q tant diuen estos (els reals) nosaltres ens ho pendriem mentre comentavem... q sinò no vaig!

Bo,ja està feta la gracieta del més... ara la sorpres: Prepareu-se q este divendres aniré a pegar-vos una palliseta... anirem jo i la meua panxa... i no pq m'apetisca, sinó pq el senyor Rafel ja està amenaçant-me pq no he tornat el xandall i l'equipatge, així q hauré d'anar.

Au.

Jo ha dit...

per cert pegueu-li una miraeta a este article... quanta raó te el xicon: http://sportword.wordpress.com/2009/09/10/scariolo-y-don-saezleone/

eloiet ha dit...

Quin crack!! ens vorem el divendres i ens contem coses, perque jugar no crec que aguante mes de 10 o 15 minuts.. i si ens animem anem a fer-mos una birra que segur que aguantem mes que en el camp.

elpepgf ha dit...

toni... eres un cabró!!!!!!!! sincerament!!!!!!!!!!
com em compares amb el lastre del iturriaga, tio!!!??? eixe és romai 2ª parte: no sap més q dir tonteries i no n'encerta ni una!!!
i sí q faig algun triple, eh bonico!!!
l'iturriaga és gairebé tan alt com jo, pero no arriba, ell fa 1.94!!! jejejejejejeje

els articles els faig jo, xq em fa goig... mire els resums d'acb.com i amb això i el q recorde jo del partit em curre l'article!!!
el d'ahir el deixe pa fer aquesta vesprada q vaig patir massa i encara ho tinc molt recent... quasi m'agafa un ataquet al cor... ja faig com rafa......... ai senyor, la vellea........

pos ens veiem el divendres xaval, q ja tenia ganes d jugar contra tu (i la teva panxa, clar!)!!! jejejeje
eloi em fa més por q tu, xq amb la seva pretemporada d gimnàs em fa dubtar si em tombarà x "tropeçament d panxa" o x "garrotà i avant"!!!!!!!!!!