dimarts, 1 d’abril del 2008

Tot victòries, menys al partit aplaçat!

El partit de l’equip Sènior Masculí es va finalitzar amb una victòria agònica als darrers segons, i es que tot el partit, l’equip ondarenc estava darrere del Rocafort al marcador.
Els ondarencs utilitzaren la tàctica del conill, amb diferències màximes a favor del Rocafort de fins 12 punts.
La primera part va acabar amb un 11-15 al marcador, es deixava notar l’efecte de la dura defensa, el mal percentatge en els llançaments i el fatal arbitratge...
Al tercer quart fou quan el Rocafort gaudí dels 12 punts d’avantatge, i a partir d’aquest punt l’Ondara intentà acostar-se al marcador, fent el que sap: jugar a Bàsquet!!!
Quedant 2 minuts 50 segons l’Ondara aconseguí posar-se a 3 punts i a partir d’aquest moment tot començà a ser com l’Ondara sap: 2 cistelles gairebé consecutives de Pablo, i tres triples consecutius de l’Ondara, que posaven el primer avantatge per als locals al marcador quedant 7 segons: 46-45.
El Rocafort a la desesperada intentà llançar a cistella, però del mal tir aconseguí el rebot Cèsar, a qui li feren una falta ràpida i anotà els dos tirs lliures, quedant el marcador 48-45 per als ondarencs.
A tot açò se li deu afegir la "gran" actuació arbitral, on tan sols xiularen 8 faltes personals als de Rocafort (4 d’elles al mateix jugador), mentre als d’Ondara, com eren gent suficient els unflaren a tècniques, faltes increïbles i expulsions... Un gran espectacle, digne del millor circ mundial!!!

Pel seu costat el Júnior Masculí visitava La Vila, en un interessant partit on els ondarencs aconseguiren la victòria per 47-60.
El diumenge canviaren les tornes, per què l’Ondara rebia en partit aplaçat al líder, l’Alfàs del Pi, què tan sols conta amb una derrota aquest any.
Sense demostrar massa coses els d’Alfàs s’emportaren el partit per un ajustat 50-59. S’ha de tindre en conter que l’Ondara tan sols va jugar amb 5 jugadors, ja que la resta no pogueren acudir a l’encontre per diferents compromisos! També s’ha de destacar l’actuació arbitral, que xiulà el que li donà la gana, ja que era “amic” de l’equip visitant.

Les xiques del Júnior Femení aconseguiren la victòria en un treballat partit front les del “Asunción” d’Alboraia per 41-20. L’encontre també estigué marcat per l’actuació arbitral, ja que tan sols xiulà faltes a l’últim quart del partit, tot un espectacle! Menys mal que les ondarenques ja duien el partit amb avantatge de 16 punts al entrar en aquest últim quart. Destacar el joc d’equip i la bona defensa.

29 comentaris:

elpepgf ha dit...

toma crònica, xavals!!! si quan acabeu d llegir-la teniu ganes d llegir més m'invente alguna coseta i en faig una altra, ala!!! jejeje
per cert la paella d'ahir a pego no va estar massa bona, pero la becaeta d desprès amb l'estufa davant això no es paga amb diners...

Pere ha dit...

Mira que sou polèmics!!És que soc l´únic que sé provocar les tècniques per als equips rivals?
Almenys veig que vareu saber remontar i guanyareu el partit a l´últim quart com ho fan els grans equips!
Pep a quina hora és el partit a Picassent?
Una recomanació Pep ,si no és massa feina en les cròniques estaria bé posar els punts de cada jugador per a que es veja realment que tu i jo som els putos cracks de l´equip i no el tal Eloi eixe que està molt sobrevalorat com Papadopoulos al Madrid!!jeje!!

elpepgf ha dit...

ja tinc el jugador del ciberdunk!!! menys mal q està super-cèsar per ahí, xq si per el senyor informatic-eloi fora...
em dic pep lo, i estic al "Ignalina Godzilla" d la 5ena divisió lituana, el q pasa es q al meu equip en la posició d 4 hi ha un capullo espanyol q es casca 30 punts i 20 rebots per partit... a vorem...

elpepgf ha dit...

no parlem dels punts d'eloi... q més o menys va mantindre a l'equip a flote, xq si no era una debacle, però no ho diré fort, q desprès s'ho creu tot!!!

elpepgf ha dit...

per cert pere, el partit d picassent és a bona hora per a sopar... a les 7! pere això ho deuries mirar tu, per això estan els enllaços a la dreta, baix d l'enquesta!!! ai, ai, ai!

eloiet ha dit...

Ie que passa per ací, que estic treballant honradament un ratet i aprofiteu tots per a rajar al pobre Eloi.

La veritat es que el partit va ser una basura, posiblement un del mes penosos que recorde. Als últims minuts ens vam dedicar a jugar un poquet i vam tindre l'encert de clavar uns bons triples(amb asistencies magistrals meues). espere que millorem un poquet.

Pep, ara entraré al CyberDunk per a vore al teu jugador.

eloiet ha dit...

Per a tots els CyberDunkers, ahi va una aposta per a huí que pot fer-vos guanyar pasta. Posant el màxim(35000) es guanyen 165000 i pareix prou segura.

DIA 60

Ukraine Division 8

x5.59 Volyn Heat (19.52) vs Čėrnihiv Dogs (17.94) x1.1

Obviament heu d'apostar per els Volyn Heat

elpepgf ha dit...

l'aposta no m'apareix, hauran jugat ja el partit???

eloiet ha dit...

Perdó a tots, la aposta de dalt es en la divisió 6 de Ukrania i no en la 8 :)

elpepgf ha dit...

val, això és una altra cosa! aposta feta. espere guanyar, xq si no... aniré a valencia a x tu, xaval!!!
en q et bases per a saber si és una aposta fiable? mires la classificació i els darrers resultats o això ací no te cap llògica?
x cert avui anem al cine, quina peli ens recomaneu???

Pep Sivera ha dit...

al cine???però no tocava foster's!!!!!jejejejej
jo tambe he apostat eloi aixi que dema anem a per tu Pep i jo...

Cesar ha dit...

Molt bona!!! Eloi, la primera cullerà mosca!!!!
Volyn Heat 75 - 95 Čėrnihiv Dogs
La gran aposta eixa no ha funcionat. Que vols que no et fem la competència o que? Ja estic sense un clau. Gràcies.

"la yaya" ha dit...

A vorer "mese olle", com esteu??? al final he aconseguit uns minutes i ya estic açi....
Passeu la direccio delS "CyberDunkers" e intentare donarme d´alta!!!!!!!!!!!
Cesar possa la direccio a on pots vorer el partits de la NBA.

Bona nit+++++++++++++

eloiet ha dit...

Que putada!! Perdoneu tots els que havieu apostat. Estes coses no solen passar. L'equip tenia un C de 38 ahir pel matí, pero es veu que abans del partit el van fitxar en un altre equip i ens ha fotut ben fotuts. Jo he perdut 140.000$.

Ara explicaré lo de les apostes: Els beneficis d'una aposta es calculen en funció de la classificació de l'equip en la lliga. Com hi han constants canvis de jugadors als equips, es prou comú que un equip mal classificat reba jugadors bons que augmenten el seu valor i permet que la mitja de l'equip augmente i puga guanyar als equips millor classificats. En estos partits es on es guanya pasta encara que sempre hi ha risc de que passe el de ahir.

Hi han alguns colgats que es dediquen a rastrejar les lligues cercant 'gangues' i com son bones persones ho publiquen en el foro. Ho podeu trobar en 'General Discussion' --> 'Jeff the Bookie' anant a la última plana i mirant que siga del dia correcte.

De totes formes jo posaré ací les que trobe.

eloiet ha dit...

A la 'Yaya' Pablo li donem la enhorabona i li convidem a entrar en www.cyberdunk.com si vol fer-se un jugador.

Cesar, posa la pàgina eixa de partits de la NBA!!

A Pito i Pep. Vos espere en Valencia si voleu. Cridue-me i quedem en algun lloc per a que hem pegueu un poc. Després ens fem unes birres i tan amics

eloiet ha dit...

Per a Pablo volia dir que li donem la benvinguda i no la enhorabona encara que si vol, li donem les dos coses.

Ara vaig a rascar-me la panxa un rato perque ens tallen la llum a la faena durant 2 hores i sense l'ordinador no puc fer res. Au

eloiet ha dit...

Si no tallen la llum abans ahi va una aposta per al dia 61.

Ukraina division 3
1.1 Mykola�v Indians 19.13
vs
5.49 Byw Bastards 23.15

Els Byw Bastards tenen 3 de + de 40 així que si no hi han coses rares guanyaran. A vore si hi ha sort

elpepgf ha dit...

més et val encertar-la xaval, q m'he quedat amb 3000 dolors i vaig a apostar-los tots... si no ens veurem a valencia!!! pero tan sols a lo d les birres, q m'ha agradat més q lo d pegar-te una pallissa!
x cert, el meu xiquet arribarà a jugar algun dia? ja son dos partits i encara no ha jugat!!!
iiiiiiiieeeee pablitooooooooo, benvingut!!!

Pere ha dit...

Estic molt enfadat amb Pep i Eloi,com jo no tinc cap jugador m´estan fent el buit i es busquen nous amiguets com la yaya eixa (que vaja horetes d´entrar a internet!!!,la xiqueta plorava o que?)aixi que estic cabrejat i vaig a fer-me el meu propi blogg on estiga prohibit parlar de jugadors virtuals i les úniques apostes siguen les d´alguna partida de poker!!Ahí es quedeu!!!!M´independitze!!!!!!!!!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

També parlem d'altres coses, no tot va a ser vicis virtuals. Per cert com va anar la boda eixa. Vas aconseguir un triple doble o la teua actuació va ser més discreta??

Per si no estaves enterat un triple doble es +10 en vins, cubates i casalles.

També podries mirar l'agenda i dir-nos una data per a la sopaeta eixa que has promés. A vore si tot era de boqueta!!

Pere ha dit...

Ja està el xulito picant-me!!tinc dos dates en ment i les comentaré al partit.per altra banda vaig ser nomenat MVP de la boda com no podia ser d´altra manera.L´acta del partit es va perdre perque els anotadors anaven igual de borratxos que jo.jajajajaja!!!!

Cesar ha dit...

Eloi si tornes a errar perdràs tota la credibilitat que tens, que ja és poca!!! He apostat tot el que tinc!!
Per cert la direcció per vorer els partits és:
http://www.janeironation.5gigs.com/cc.html#top
No se encara que passa, perque de moment no esta l'arxiu dels partits d'abril. Esperarem.
M'oblidava, Pere tots sabem que eres prou negat tant en els temes informàtics com en els de bàsquet, però no és tan difícil crear-se un jugador. Ha pogut Pep!!!!! Ni perdràs un dia sencer. Així no et sentiràs desplaçat. Jejeje!!!!

eloiet ha dit...

Pues no se com estarà la cosa perque acabe de mirar l'equip i un dels jugadors de 40 ja no està. Queden 2 més pero la cosa està justeta. Vorem el que passa, hi ha que creuar els dits un poquet.

Pep Sivera ha dit...

Ara que faig jo...com osties entrene al meu xiquet que es el puto amo del seu equip...ELOI!!!!!!vas a morir.vaig apostar els 35000 dolars que tenia i ara em queda el sou de hui.fes-me un prestec virtual de 150000 dolars i quedem en pau.wenas "yaya"

eloiet ha dit...

Uff, que putada xavals. L'aposta no ha eixit com esperava i hem tornat a perdre la pasta... QUE NO que es broma. Han guanyat 73 - 126 així que ja puc respirar tranquil. Pito vaig a mirar lo del prestec, si es pot si que el faig perque tinc mes de 2 millons pero no ho se segur.

elpepgf ha dit...

q sort has tingut tiu!!! guanye uns 13.000 dolors, menys mal, xq m'havia quedat tan sols amb 1.800!
seguirem les indicacions del "sensei" eloi x a aconseguir guanyar més peles!!!
però el super jugador continua sense jugar... quin lastre, i això q l'equip ha guanyat d 60 punts!

eloiet ha dit...

Uff, per fi. Acabe de montar una taula per a la tele que m'he comprat del Conforama i m'ha costat unes 2 hores i pico. I es que com a 'manitas' no vaig a cap lloc.

Pep, lo del teu jugador no es algo aïllat. Jo tin un jugador dels nous que en 3 setmanes de vida encara no ha jugat un sol minut. Lo important ara es entrenar-lo be per a poder jugar més avant

eloiet ha dit...

Per cert, al senyor arquitecte Cesar. La pàgina eixa de la NBA no carrega. Ho tornaré a probar mes avant, encara que per ara cesar va perdent credibilitat, igual que en les apostes!!

Cesar ha dit...

Eloi, ja era hora de que encertares alguna!!!! Pel que fa a la pàgina dels partits de NBA, tens raó. Acabe de provar-ho i no carrega. Ja havia advertit de que passava alguna cosa estranya. Provarem més tard. Per cert, en Rojadirecta estan fent el Barcelona-Maccabi.