dimarts, 22 d’abril del 2008

El Júnior Masculí assegura la quarta plaça!




L'equip Júnior Masculí del Club Bàsquet Ondara assegura la quarta plaça a falta de dos jornades. En joc està la tercera, ocupada actualment pel Pego, aquesta tercera plaça dona dret a l'ascens de categoria.

Esperem que el Júnior Masculí tinga sort i puga guanyar els dos partits que els queden, front l'Adesavi Plast d'Alacant i el Pego on es jugaran, en aquesta darrera jornada, la tercera plaça a Ondara.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

es q estava esperant q els "gossos" (eixos si q son gossos i no nosaltres, q ens ho currem!) d la federació posaren el resultat del castelló - alzira, per a dir q tornem a ser quarts, però com no el posen...
va guanyar el castelló 59-40.
una vegada posats tots els resultats ja faré un altre articlet!

2 hores vas jugar? contra qui, un coixo, un manco i un cego??? pos si el dissabte vas demanar el canvi home, q anaves arrastran-te!!!

t'explique lo d la paella eloi. resulta q l'any passat tornant d'un d'eixos viatgets a jugar per l'interior d valencia, els súper-intelectuals d cèsar i pepito deien q el charles smith media vora 2 metres i toni i jo deiem q media com a molt 1.93.
a tot això conduia mon pare, q li vam fer el cap com un bombo!!!
doncs quan vam tornar a ondara ho miràrem i resulta q el tapó d charles smith fa 1.93 (segons la fitxa d'acb.com i 1.94 segons realmadrid.com).
Aleshores quedàrem en q qui més s'acostara a l'alçada del burro eixe estaria convidat a una paella. es a dir, q pito i l'arquitecte ens deuen una paella a toni, mon pare i a mi (i a tu si et volen convidar!), però ja els ho hem dit prou vegades i sempre diuen q això està malament, q el tio és més alt, però no es fixen en el cabolot q t!!!

Pere ha dit...

Quin dia és la paella eixa!!!!!!!!!!Si som un equip ho som per a tot,per a pegar-nos amb els oliveros i per anar de paelleta!jejeje!!Méncanta anar de paella i quan és gratis encara la trobe més bona!!!!!!
Pepito pagaaaaaaaaaaa!!!jajajajaja!!