divendres, 4 d’abril del 2008

La prèvia de la jornada 22

Quan tan sols queden 4 jornades més per finalitzar la lliga, arriben partits importants i interessants:

El Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara jugarà el dissabte 5 a les 19 hores a la pista del Picassent. Serà un duel interessant, ja que els de Picassent estan a la sisena posició a la taula amb 10 victòries i 11 derrotes, mentre l'Ondara que porta 3 victòries consecutives està a la quarta posició.
L'Alzira, immediat perseguidor de l'Ondara, jugarà a casa front el Rocafort, recordem que l'Ondara necessita guanyar per evitar que l'Alzira els iguale a la classificació.

El Júnior Masculí ha aplaçat el seu partit de demà per al proper divendres 11 a les 20 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara. El partit s'ha aplaçat per què actualment son les festes de Teulada, que serà l'equip visitant.
Serà un interessant partit, ja que el Teulada és el segon classificat amb 16-3, mentre l'Ondara, amb un partit menys és cinquè amb 13-5, i conten amb 6 victòries consecutives.

El Júnior Femení viatjarà fins a València, per a jugar front l'"Esclavas Sagrado Corazón", el dissabte 5 a les 16 hores. L'Ondara, que desprès de la darrera victòria se situa amb els mateixos punts que el "Pilar B" a la sisena posició, deurà guanyar aquest partit per poder quedar-se amb la cinquena plaça que ocupa actualment l'equip de València.
Les ondarenques des del canvi de direcció a la banqueta porten 6 victòries i 2 derrotes i intentaran guanyar el basketaverage, que està a favor de les "Esclavas" per 10 punts (36-46).

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

aaaaiii, per fi! es q açò d fer tanta feina acabarà amb mi!!! per fi he pogut fer la prèvia! vaig a pegar un mosset, xq avui (i q no servisca d precedent, q no torne a passar!) m'he tingut q alçar a les 7 del matí...
quina vida més dura senyor!!!
això faig eloi, entrenar-lo com una perra. mira més apostetes d'eixes!
cèsar paquete! pere paquete! yaya paquete! pito paquete! eloi paquete! i per si em deixe algú: tots: paquetes!!!

eloiet ha dit...

Pobre Pep, que s'ha d'alçar a les 7 del matí. Algún dia li agafarà un ataquet de tant de treballar.

No recorde res del picassent de l'altre partit pero supose que no serà facil guanyar-los al seu camp. A vore si els tiradors de l'equip conserven la maneta de l'altre dia, perque si no ho tindrem xungo.

Pere no lliges aço:

Aposta per al dia 63(dissabte)
Ukraine Div 6

(x1.1) Krym Foxes (17.59) vs.
(x5.16)�ytomyr Trailblazers (19.72)

Els Trailblazers deuríen guanyar, pero jo esperarè a demà per fer-la, no siga que passe el de l'altre dia.

El manager del Menorca Basquet de la 7 divisió espanyola m'ha oferit 20.000 dolors diaris per jugar al seu equip + 10.000 per cada victoria. M'ho tindré que pensar

elpepgf ha dit...

home, el xic te un equipàs d cuidao, eh!!! guanyareu tots els partits!
encara q el seu nom fa oloreta: "florit" es diu... no faré cap comentari més!
demà pel matí li donarem un cop d'ull a eixa aposta, a veure com van els blazers!

eloiet ha dit...

L'equip no està mal, pero mira l'actual equip meu i voràs com es prou millor. Es el Zagreb Lions de la Adriatic League de Croacia. Ahir vam perdre el primer partit de la temporada, pero confie en que acabarem guanyant la lliga i en la copa estem en semifinals, si mires l'equip supose que trobaràs rapidament el meu jugador.