divendres, 25 d’abril del 2008

La prèvia de la 25ena jornada

Arriba la penúltima jornada, i els nostres equips l'encaren amb diferents ambicions:
El Sènior es juga el tot per el tot, mentre el Júnior ja és quart i tan sols es juga l'honor!

El Sènior Masculí es jugarà una jornada més la quarta plaça de la classificació, però aquesta vegada, encara serà més difícil, ja que s’enfronta al segon classificat, i a més a casa seva, el Castelló de la Ribera, més conegut com a Borts Brots Castelló.
L’equip castellonenc es va reafirmar la passada setmana al guanyar a l’Alzira per un clar 69-50, assegurant així l’ascens de categoria.
Per un altre costat, aquest equip, l'Alzira, és l'únic que li pot furtar la quarta plaça a l’Ondara. Jugaran a casa front l’Albaida, equip que darrerament ha pegat un baixó bastant important, ja que dels darrers 6 partits n’ha guanyat tan sols un.
Per tant els nostres deuran guanyar per a continuar sent quarts ja que, si no passa res estrany, l'Alzira guanyarà el seu partit.
El partit es disputarà a Castelló de la Ribera el dissabte 26 a les 17 hores.
L’eixida del bus serà des del Prat a les 14.50 hores, es prega puntualitat.

El Júnior Masculí jugarà en Alacant front l’Adesavi Plast. L’Ondara que ja no es juga res, ja que te la quarta plaça assegurada i no pot anar més avant en la classificació, eixirà a guanyar el partit per a sumar el major número de victòries possible.
El partit serà el diumenge a les 12 hores en Alacant.

El Júnior Femení descansa aquesta jornada.

Sort i salut a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, ja està! vaja merda d prèvia, però això sí, he posat a súper jordi, més conegut com a sang gelada-jordi a la foto d l'article!
mola, eh!

toni, tranquil q jo també tinc ganes d fer apostes, en un parell d dies ja estem a la temporada 6 i fem apostes com a bojos!!! q tinc 350.000 dolors gastaors!!! i ja tinc a la màquina en una mitja d 20!!!

eloiet ha dit...

Pep, a vore quan ens fas una foto de festa i la publiques en el blog, per a que la gent sapia que no sols pensem en basquet!! Està be perque demà el partit es a bona hora. Almenys arribarem a casa abans de sopar i no ens pegaran la bronca.

En quant a les apostes, es normal que el canvi de temporada no siga inmediat. Potser tarde 2 o 3 dies en arrancar la temporada i segurament els dos primers dies no hi hagen partits per donar temps a fer les tactiques i a fitxar jugadors, per tant haurem d'esperar uns 5 o 6 dies fins que tornen a haver partits.

Esta vesprada intentaré anar a l'entrenament, pero no em doneu molta caña que si no demà no podré mure'm. Uns tirets i una paxangueta ràpida i au.