divendres, 18 d’abril del 2008

Jornada 24: La Prèvia!

La jornada 24 acumula els partits dels nostres 3 equips en tan sols 2 hores: a les 16 h. el Júnior Masc. dins de casa, a les 16.30 h. el Sènior a Oliva i a les 18 h. el Júnior Femení a Pego.

L’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara te una molt difícil eixida a la pista de l’Oliva. En joc hi haurà alguna cosa més que la victòria, ja que l’Ondara porta 4 temporades consecutives perdent a la pista de l’Oliva i voldrà trencar la mala ratxa, així com intentar assegurar la cinquena plaça i si pot ser, tornar a la quarta, plaça que actualment ocupa l’Alzira.
El partit es disputarà el dissabte 19 a les 16.30 hores al pavelló d’Oliva.
L'eixida de l'autobús serà a les 15.15 des del Prat.

El Júnior Masculí, desprès de perdre la passada setmana en la pista del líder i trencar la ratxa que duia de set victòries consecutives intentarà tornar a guanyar front el “Salesians d’Alacant”. Aquests ocupen la onzena plaça de la classificació amb 5 victòries i 16 derrotes, mentre els nostres son quarts amb 14 i 7.
El partit es jugarà el dissabte 19 a les 16 hores al poliesportiu d’Ondara.

També el dissabte 19 es jugarà el Pego – Ondara de Júnior Femení, a les 18 hores al pavelló de Pego. El Pego ocupa la tercera plaça a tan sols una victòria dels líders (el Picken Claret i el Tavernes).
Les ondarenques que venen de perdre front el Picken Claret, intentaran posar les mateixes ganes i el mateix esforç que feren la setmana passada, encara que el partit conclogué amb derrota. I es que, entre els 4 primers classificats i la resta dels equips hi ha un abisme.
Les ondarenques volen confirmar la sisena plaça que ocupen ara mateix, deuran fer un bon paper front el Pego.
L'eixida de l'autobús serà a les 17 hores des del Prat.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

no se q colló li passa a l'ordinador q tinc q vindre a l'altre si vull escriure algo al blog!!!
sí eloi, però això d buscar apostes es prou pesat... la vaig trobar d casualitat, xq mai en trobe cap q m'apanye. i això d'entrar al foro encara no ho controle...
clar q tenim assumit q ets ondarenc, home! si no, això q fas d tornar a casa x dalt les rotondes no ho podries fer...

x cert, ja tinc acceptada la "moció" d'anar al sopar desprès del teatre! lo meu m'ha costat, però desprès d molt d negociar ho he aconseguit!!! es a dir, q m'espereu amb els braços oberts i amb una botelleta (d cassalla i tequila, a poder ser) a cada ma!!!

elpepgf ha dit...

cyberdunkers ací he trobat una aposta d'eixes:

Day 76
India Division 1
x1.1 Ahmedabad Ducks (C18.15) vs Rajokt Drive By (C20.42) x5.53

tan sols tenen dos punts i poc d diferència, però jo trobe q val la pena, xq els rajokt drive, tenen 3 jugadors prou potents.
el mestre eloi q done la seva opinió!

Pep Sivera ha dit...

pel que fa a esperar-te amb les botelles de tequila i cassalla a les mans no hi ha cap problema, però d'ahi a fer-te cas amb les teues apostes "capi"...jejeje
Jo no tinc ni idea com esta el planning per a sopar estaria be que l'anfitrio Pere "jugada Nº1" exposara davant del nombros públic del blog com esta l'asunt per anar fent idea de com anirà la nit.bueno tinc que abandonar-vos que soc una persona amb molta feina.

Per cert jo vote per a que sigam bona gent i després del nostre partit anem a vore el partit que jugaràn les xiques de "Phil Jackson" Pep per animar al Pego per supost ja que en eixe equip juga la millor jugadora d'Ondara de tots els temps: CLARETA ENGUIX.
bueno animarem també a les de ondara que juga la filla del meu jefe...jejeje

AU ALMENDRADOS

eloiet ha dit...

Molt be Pep!! Ja sabia que no podies fallar a la cita del soparet. Encara que arribes un poc tard, t'esperarem. No et puc prometre que estem serens quan arribes, pero d'això ja t'encarregaras tu en un moment, que segur que ens iguales rapidament.

Molt be també per la aposta, no pareix roïn, encara que el PF de 33 eixe que tenen els Ducks fa un poc de respecte, perque l'altre equip no en te cap. Sense llevar-te merit, pense que he trobat una altra millor que la teua:

Dia 76
Lithuania League Four
Ramygala Coyotes (C-19.85) x1.1 vs Element Raptors (H-32.51) x5.49

La diferencia de valor es de quasi 13 punts, i l'equip es humà, per tant deurien guanyar sobrats. Jo clavaré 35.000 dolors en lituania.

Per cert no se si podré anar a entrenar huí. No tinc UNED pero haig de fer unes coses esta vesprà en Valencia i no se si podré tornar a hora.

elpepgf ha dit...

pos si, eixa aposta està prou millor! espere q els altres guanyen xq he apostat els 35.000 dolors q deixen d màxim, encara q si els perd tampoc farà molt d mal, xq ja en tinc 200.000 i pico!

haveu vist la foto q he posat? a q mola? la vaig fer a l'entrenament del dijous d les xiquetes, encar q tan sols hi havia 5, podria haver-la fet el dimarts q estaven les 8 (cosa estranya!!!).

almendrado, això d'animar a clareta res, eh! q l'interés està en q no ens peguen molt gran tocata! si fa 20 punts ja ho tindrà b! a veure si tinc q eixir jo a la pista a lligar-li les mans i els peus x a q no faça més punts!!! caguen la mar!!!

elpepgf ha dit...

bua, q bo! tant una aposta com l'altra guanyades!!! açò marxa!!!
ara falta q nosaltres també guanyem demà, però com tots sabem a oliva és una altra història...

ens veiem d'ací un "no res" a l'entrenament xavals.