divendres, 28 de març del 2008

Una prèvia més: la jornada 21!

L’equip Sènior del Basquet Ondara s’enfrontarà al Rocafort. L’equip valencià anava molt bé a la classificació fins que es va trobar amb l’Ondara a la jornada 8, on es va imposar l’equip ondarenc per 29-44, doncs des d’aleshores l’equip de Rocafort porta un balanç d’una sola victòria i 12 derrotes.
L’Ondara que s’ha mostrat bastant irregular a les darreres onze jornades (6 victòries i 5 derrotes), intentarà aconseguir la tercera victòria consecutiva i que no s’acoste més l’Alzira, què està a tan sols un partit.
El partit front el Rocafort serà al Vicent Zaragoza d’Ondara el dissabte 29 a les 18 hores.

El Júnior Masculí contarà amb una doble jornada. El dissabte 29 a les 16.30 visitarà a La Vila, intentant mantindre la ratxa de victòries consecutives, que ja en sumen 5. L’equip de La Vila s’ha mostrat molt irregular durant tota la temporada i presenta un balanç de 7 victòries i 11 derrotes, ocupant la desena posició a la taula, mentre els nostres estan a la cinquena posició amb 12 victòries i 5 derrotes.
El diumenge 30 a les 18 hores al Vicent Zaragoza, jugaran el partit aplaçat corresponent a la jornada 10 front L’Alfàs, el líder de la categoria amb tan solt una derrota, de la que ja no s’enrecorden, per que fou a la jornada 4.

El Júnior Femení jugarà abans que el Masculí, també al Vicent Zaragoza. A les 16.30 hores s’enfrontarà al “Asunción Nuestra Señora” d’Alboraia, que estan a la vuitena posició, just darrere de les ondarenques, però a 4 partits de diferència. Les ondarenques intentaran guanyar el partit i aprofitar l’enfrontament directe d'aquesta jornada entre les cinquenes (El Pilar) i les sisenes (Esclavas Sagrado Corazón), aquestes últimes empatades a punts amb les nostres jugadores.

Demanem la màxima afluència de públic, ja que els partits son bastant importants.

Salut i sort a tots.

5 comentaris:

elpepgf ha dit...

buuuuffff!!! quina prèvia més llarga!!!
pere si veus q t'acostes al triple doble avisa i grabaré el final amb vídeo, més q res, per a q passe als anals d la història...
per cert, el diumenge acostat al poli (encara q estigues agonitzant) per veure els partits dels júniors. i porta tota la afició q pugues!

Pere ha dit...

Yeeeeeeeeeh!!!!!!No hi ha ningú o que!!!!!!!Pep ja està bé de celebrar Sant Vicent i escriu ja la crònica del partit home!!!!!!
Estic indignat per que jo ahir dilluns ja estava treballant i en Ondara tots de paella,seré pringao!!Tot el matí entrant al blog i per ací no apareix ningú.Va home que solaparàs la crònica amb la prèvia de setmana que ve!!!!!!

elpepgf ha dit...

voy a ello! es q, com a ondara ens ho agafem tot com a "festa"... no t digo nà!

eloiet ha dit...

Ahí Ahí Pere. Si no li clavem canya a Pep es despista i no fa la crònica ni res... encara que per al que va ser el partit tampoc fa falta escriure massa. Per cert, jo també estava de torrà-paella ahir, quina fartà mare meua

eloiet ha dit...

Iee que encara t'has adelantat a mi, bueno dona igual, la rajà ahí queda