divendres, 7 de març del 2008

La prèvia: triple jornada a Ondara!

L’equip Sènior Masculí del nostre poble s’enfrontarà al sempre difícil Pego al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara el dissabte 8 a les 18 hores. El Pego ve de guanyar 6 partits consecutius a rivals molt complicats com son el Guadassuar, Picassent, Oliva, Tavernes, Dénia i el darrer front el Genovès. I està situat a la novena plaça.
L’Ondara no es pot encantar, ja que l’Alzira s’ha situat a la cinquena plaça amb tan sols un partit de desavantatge.
Atenció, per què per aquest partit l'Ondara te un fitxatge nou, una jove promesa que ve de guanyar el concurs de triples a les categories inferiors de les illes Balears (encara que jugava menys de 5 minuts per partit), un tal Pere G. (la G. és de "Gel", tal i com li diuen a les illes!)

El Júnior Masculí jugarà, desprès de la jornada de descans, a Ondara el dissabte 8 a les 16 hores front el Pedreguer, coliste del grup, què compta amb tan sols 3 victòries i 12 derrotes. Els ondarencs que han guanyat els darrers 3 partits voldran continuar la ratxa i acostar-se de nou als primers llocs de la classificació. Actualment estan a la sisena plaça amb 10 victòries i 5 derrotes.

El Júnior Femení jugarà el diumenge 9 a les 16.30 hores, també, a casa front el Dénia. Les ondarenques, desprès de quatre victòries consecutives, van perdre la setmana passada el primer partit amb el nou entrenador, i aquesta setmana es tornen a enfrontar a un dels equips que lluiten pels llocs d’ascens. El Dénia està cinquè amb 11 victòries i 4 derrotes, mentre les nostres estan setenes amb 8 i 8, a tan sols un partit de les sisenes.

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Que cabró que eres Pep!!jaja!!La veritat és que em fail.lusió tindre un article dedicat a mi en el prestigios blog del basquet Ondara amb les seues 540.000 visites diàries de simpatitzants.
Lo fort és que a ´l´institut abans de Nadal varem fer un concurs de tirs lliures i un alumne em va guanyar!!Clar des d´eixe dia ja m´ha perdut tot el respecte!També he de dir que ell no ha tornat a aprovar cap examen meu!!!!á pròxima vegada seu pensarà abans de guanyar a PERE GEL!!jajajaja!!Ens vegem dissabte.

eloiet ha dit...

Iee que la tecla del F5 ja comença a descolorir-se!!! A vore si els dilluns matinem un poc més

elpepgf ha dit...

Q TIO!!! JA VAIIIIIGGGG!