dijous, 27 de març del 2008

Gran èxit del sopar a l'Eddie Rocket's

Encara que el menjar no va acompanyar (ja que és un poc "basurilla"), el sopar del Club Bàsquet Ondara tingué una gran participació, tant de membres de l'equip com d'aficionats.
El sopar es realitzà al quedar suspès l'entrenament, degut a la forta pluja que caigué en Ondara i al fort vent que feia, que es tornà a emportar el sostre del pabelló cobert!
En el sopar comparegueren Enric, Cèsar, Pito i Pep com a jugadors i Joanvi, Dani i Jaume com aficionats màxims del bàsquet.
Desprès de tota la golafreria, la jornada es tancà amb una partideta molt interessant als "bolos"!

Salut.

3 comentaris:

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

Mira que sou gossos. Sempre aprofiteu qualsevol excusa per anar a fer-vos un soparot. Encara no entenc com podem guanyar partits amb la preparació que portem.

Pareix que aquesta jornada serà molt bona per als equips del supermanager, He mirat els espanyolitos i m'he sorprés de les valoracions tan altes que he vist. A falta d'un jugador per jugar hui, ja he batit el meu record de valoració en una jornada d'enguany. Vorem com queda la jornada finalment i si puc posar un poc de presió a Pep

Pere ha dit...

Merda he arribat tard a la sopaeta!!!Jo ja he anat a l´Eddy rockets i la veritat és que on esriga el fosters...Voleu que orim un Fosters nosaltres?Segur que ens forravem.Espere que este cap de setmana guanyeu i no trobeu a faltar els meus 20 punts i sobretot els 15 rebots que agafe per partit!!jaja!
Jo per la meua part vos jure que intentaré d´eixar ben alt el nom i la reputació del basquet ondara en la barra lliure de la boda a la que assistiré.

eloiet ha dit...

No dudem de la teua preparació en eixe aspecte. Segur que els números en la barra superen als de la pista.

Repte: Serà posible un triple doble??? (10 o + en vins, cubates i casalles). Segur que si ho aconseguixes ixes del terreny de joc a muscles (com els toreros)