dimecres, 5 de març del 2008

Entrenament anul•lat definitivament

Atenció, per què s'ha tingut que anular definitivament l’entrenament, ja que el fort vent que fa a Ondara, ha arrancat el sostre del “pavelló des-cobert” Vicent Zaragoza, a més, estan començant a caure els primers flocs de neu, de tant fred que fa.
Des del Club Bàsquet Ondara convidem a tothom a vindre a Segària a esquiar i desprès a sopar al Foster’s Hollywood i al cine (convidem a vindre, no a sopar, ni a l’entrada del cine, eh pillos!).

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

veus eloi! a la fi el vent a pogut més q les nostres ganes d'entrenar!!! quina llàstima, ara em veig obligat a cascar-me un costillar i una director's choice!!!
caguen el grau d'ondara!!!
jejeje

eloiet ha dit...

Que cabró! un costillar i una director's choice?? Això es una barbaritat. BE, no t'envege que ahir vaig anar al japonés del bufet lliure i també vaig fartar fins que no podia ni respirar. Com es pot vore, fem entrenaments durs entre setmana, ja ja

Pere ha dit...

Pel que veig el meusistema de preparació per al partit del dissabte no té res que envejar al vostre!Pep eres un buc un costillar i una hamburguesa,¿penses que encara tens que creixer o que?
Eloi continue sense poder entrar directament i a voltes per gosera d´obrir un nou conter cada vegada no escric.Si ho sé,soc un imutil de la informàtica...però jugue millor al basquet que vosaltres!!!jajajaja!!

elpepgf ha dit...

pel q veig l'enquesta d pere, dona com a clar q es botarà 6 balons als peus... trobe q millor q no jugue...