dilluns, 10 de març del 2008

Victòries masculines i derrota de les f'èmines!

En una jornada amb partits de tot tipus, el Sènior Masculí s'imposà amb problemes al Pego. La màxima diferència arribà al minut 22 de partit amb 12 punts a favor de l'Ondara, però a partir d'aquest moment el Pego s'acostà perillosament al marcador, i, encara que els ondarencs estigueren tot el partit davant al marcador el Pego arribà a posar-se a un punt a l'últim minut de partit, però la sang gelada dels ondarencs llançant els tirs lliures finals amb molt encert i la bona defensa a l'ultim quart li doraren la victòria per un ajustat 49-45.
Destacar sobretot la bona defensa de tot l'equip en general i el bon atac i saber rebre bona cosa de colps, empentes i tota mena de jugades fosques d'Eloi - El Melenes. També destacar el debut de Pere-Gel, que va tindre els seus minuts de joc entre el tercer i l'últim quart. La seva actuació va destacar en defensa, on va demostrar una gran presió sobre els contraris i aconseguí alguna recuperació de baló, però es va mostrar desafortunat en el llançament, on va errar l'únic triple que va intentar. Li desitgem més sort al proper partit!

El Júnior Masculí s'imposà clarament al Pedreguer per 57-30. El partit estigué dominat amb facilitats per l'Ondara des del principi, destacant l'efectivitat i la bona visió de joc de Sergi, així com la culminació de les jugades de Fer, Llorenç, Felip...
Encara que en defensa van permetre canastes fàcils dels contraris, en cap moment va perillar la victòria del partit, però els nostres Júniors han de centrar-se més en la defensa per als propers partits, ja que no seran tan fàcils com aquest!

Pel seu costat el Júnior Femení va perdre per segona setmana consecutiva contra un dels "gallets" de la categoria, el Dénia. El resultat final va ser de 24-43 (recordem que a la primera volta es va perdre per 48 punts - 83-35).
S'ha de destacar la bona defensa de les ondarenques que deixaren al Dénia, que porta una mitja de 72,5 punts per partit, amb tan sols 43. La llàstima va ser la poca efectivitat de les nostres xiques a l'atac, on gairebé no van ni llançar a cistella entre el primer i el segon quart.