dilluns, 17 de març del 2008

Bones victòries en aquesta jornada!

Molt bona la victòria de l’equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara, el passat dissabte 15 a Guadassuar. Els ondarencs s’imposaren des del principi al joc fosc i molt “embrutat” dels de Guadassuar per 44 punts, 39-83.
Els nostres jugaren un bon partit, encara que amb bastant errades, al jugar amb relaxació excessiva! El joc brut dels de Guadassuar posava a prova als nostres, que intentaven no protestar, fins que al darrer quart al número 8 se li creuaren els cables i en un rebot botà damunt de Toni donant-li una punyada a la cara, per sort el col·legiat ho veié i l’expulsà directament. Al mateix moment que l’expulsava s’encarà també amb Pere (que per cert va fer una gran segona part, encistellant 5 llançaments triples), però per sort, els seus companys l’agafaren i el llançaren fora de la pista.
Bon partit en general de tot l’equip. Felicitem als valents que van anar a jugar, ja que l’hora del partit era un poc intempestiva: les 19.30 hores.

El Júnior Masculí va guanyar en un partit molt ajustat a l'Albufereta d'Alacant per 45-40, aconseguint la cinquena victòria consecutiva i se situa cinquè (28 punts) a la taula classificatòria amb un punt menys que el quart, l'Adesavi de Sant Vicent, però amb dos partits menys.

El Júnior Femení s’imposà en un, també, dur partit a les d’Alaquàs, per 22-31. Al minut 2 de partit l’Ondara tingué que fer un canvi d’emergència, ja que en un rebot, Neus, va rebre una colzada a l’ull, quedant-se marejada. Aquesta fou la tònica de tot el partit, les d’Alaquàs intentant pegar a les d’Ondara, i les d’Ondara imposat la seva qualitat, i el col·legiat sense fer res. L’avantatge arribà a ser de 15 punts quan quedaven dos minuts de joc: 14-29.

6 comentaris:

eloiet ha dit...

Pere va clavar 5 triples!!! Que mal que està l'equip mare meua.

La veritat es que no va ser un partit agradable de jugar. Espere que no tots els equips que queden siguen tan bruts i també espere que els del Guadassuar baixen de categoria i no els vejam mai mes.

Com Pere va dir, hem de buscar una data per a organitzar una torraeta després de les vacances així que mirem l'agenda i ja ho parlarem. per la meua part el cap de setmana del 11 i 12 d'abril no puc, ja que estaré a Cordoba. La resta està lliure.

Pere ha dit...

Ha tingut que arribar el crack de Pere per a que es veguera espectacle als partits del basquet Ondara!!!!!jajaja!!Triples,polèmica per vore qui tira els tirs lliures de les tècniques(vergonya em donaria a mi que un rookie tire les tècniques,jaja!)bregues,intents d´agressió...açò és espectacle i no el que feieu abans!!!
Continua en peu la torraeta a ma casa (a vorem si cabem tots i si no ens apretarem)així que posarem una data que pugam tots i que Eloi pare per casa perque viatges més que Willie Fog!que envetja que dones capullo!!!
Pep ara que tens més audiència és el moment per a redactar el tercer capítol de les anècdotes històriques del basquet Ondara!

elpepgf ha dit...

una salutacio des d frança!!!
pep.

eloiet ha dit...

Salutacins desde el Poble de Barnet, al nord de Londres. Hui esta nevant aixi que no podem fer massa. Dema cap a casa. Ens vegem. No escric amb accents perque els portatils anglesos no en tenen. Estos anglesos estan tarats!!

Pere ha dit...

Salutacions des de la biblioteca d´ondara!!!Cadascú viatja on vol!!!jaja!!
I estic tramitant-me el passaport perquè esta vesprà me´n vaig a la Xara!!Ahi queda eso!!!

eloiet ha dit...

Buenas a tots de nou. Ja estic altra vegada en la faena, encara que no tinc ganes de fer res.

Pere, m'han dit que els controls en la frontera de la Xara son molt exigents així que deixa't en casa la 'navaja gitanera' eixa que portes als partits perque et deportarán a Ondara amb l'autobús.