dilluns, 3 de març del 2008

Dos partits, dos derrotes!

Aquesta jornada, tant el partit del Sènior Masculí, com el del Júnior Femení han acabat en derrota. Tots dos front els líders de la categoria.

El diumenge a les 12 del matí es jugava el primer partit, l’Ondara visitava al Xàtiva que venia de guanyar per 39 punts al 2on classificat, el Caudete. Doncs els ondarencs, quarts classificats, li van posar molta més resistència i a la fi un parcial de 8-0 per als de Xàtiva sentencià el partit al minut 31 (48-41 fins aleshores). El resultat final fou de 67-54, resultat que deixa veure la gran defensa dels ondarencs.
L’Ondara va fallar un total de 10 tirs lliures, per tan sols 2 dels locals, una de les claus del partit.
Destacar l’actuació de Toni i d’Eloi amb 14 i 19 punts, i la gran defensa de Jordi.

A les 17 hores es jugava el segon partit de la jornada per als ondarencs, en aquest cas, qui jugava era el Júnior Femení a Tavernes, equip que compta amb tan sols una derrota.
Va ser un partit molt igualat fins el minut 28 (39-36) on el col·legiat decidí que les ondarenques ja havien jugat prou bé fins aleshores, i deixà de xiular les faltes dures de les jugadores del Tavernes. El parcial final va marcar el partit: 21-7, i les d’Ondara sucumbiren en un bon partit per 89-55. Bon partit d'Alba amb 25 punts fins que el col·legiat l'expulsà per 5 faltes, com Ilu i Leila.

Recordar, que el Júnior Masculí va tindre jornada de descans.

Salut a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

disculpeu, una vegada més, el retràs, però aquest matí he estat d reunió i ha estat impossible fer el resum!

eloiet ha dit...

Tens sort que ahir també tenia molta faena i no vaig poder emprenyar amb la crònica.

Per a mi tens raó amb lo dels tirs lliures, pero també afegiria que ens fa molta falta un poc de joc exterior, perque últimament no fem ni un triple. Sense tirs lliures i sense triples no podem guanyar!! Sense tindre en compte la ausencia de entrenador, de entrenaments, de joc d'equip, de forma física...

Be, també tenim coses bones, no tot es roïn... quan fem sopaes guanyem de pallissa a tots en cubates per cápita. Eixa estadística la rebentem.

Pere ha dit...

Soc un negat en internet,¿sempre he dóbrir un conter nou per a escriure en el blog?
Eloi veig que estàs ON FIRE,llàstima que ja s´ha celebrat el ALL STAR sino et convocarien.Ja sé per què vareu perdre,el partit era a les 12 i Toni no va tenir temps a mamar-se...
Jo a les 12 encara estava molt perjudicat (vaig tindre la boda de pomelo i Susana la nit anterior)espere que el dissabte no ploga i poder jugar uns minutets(encara que veig q hi ha gent molt en forma(Eloi,Toni,Jordi...)menys mal que Cesar no està massa fi!jajaja.Es broma Cesar(no sé perquè ho pose ja que ell no entra mai al blog.
Bé ens vegem el dissabte.Pep tindré uniforme o no?

elpepgf ha dit...

rafa em va dir q tenia el telèfon del deniero, supose q ja li haurà trucat, d totes maneres agafa camisa negra i pantaló negre, per si d cas...
escolta: problemes d forma física els tindreu vosaltres, eh! q jo el dissabte vaig anar a còrrer 18 kilometrets d res i el diumenge estava com una rosa!!!!!!!!!!!!!!!
per cert, heu vist q he guanyat les dos lligues privades??? jejeje

Fundación Valenciana de la Calidad ha dit...

El dissabte vas a correr i després no pots moure't perque tens les cames carregades ehh!!

Pere, només has d'escriure el teu nom d'usuari i la contrassenya per a identificar-te i deixar el missatge, no fa falta que crees un conter cada vegada. Recorda el teu nom i la conter. i ja està.

Supose que ja estaràs preparat per al debut no ??

elpepgf ha dit...

pssss, eh! una cosa es q les notara carregades i l'altra es q no correguera, q fins i tot vaig còrrer algun contratac a la segona part, però el base eixe amarraor q teniem no la va passar...
aquesta vesprada ja tindre les dos fitxes d les promeses: enric i pere!!!