divendres, 29 de febrer del 2008

La prèvia de la 18ena jornada

Partits molt complicats per al Sènior Masculí i el Júnior Femení en aquesta 18ena jornada, el Júnior Masculí descansarà (com Ronaldinho el dimecres passat!).

El Sènior Masculí viatjarà fins a Xàtiva on s’enfrontarà al líder de la categoria que ve de guanyar al segon classificat per 113-74, el Caudete, i que conta amb els darrers 15 partits com a guanyats!
L’Ondara per la seva part, ve de guanyar al Genovès per 54-49 dins de casa i amb les importants baixes d’Enric, sancionat, i Pep. Enric serà baixa, també, per a aquesta jornada, ja què tenia dos partits de suspensió per "mofar-se" del col·legiat (si se li pot dir col·legiat).
El partit serà el diumenge 2 a les 12 hores i el bus eixirà del Prat a les 9.45.

El Júnior Masculí tindrà jornada de descans i reflexió al balneari i SPA d’Oliva Nova Golf Resort. Emprendrà el campionat la propera setmana.

El Júnior Femení, com el Sènior, jugarà a casa del líder de la categoria, el Tavernes de la Valldigna, equip empatat amb el Picken Claret amb 15 victòries i una sola derrota. Les de la Valldigna porten 5 victòries seguides, desprès d’haver perdut el primer partit de la temporada front el mateix líder per 56-75.
Les ondarenques que porten 4 victòries seguides des del canvi d’entrenador, intentaran posar-li garra i força.
El partit serà el diumenge 2 a les 17 hores i el bus eixirà des del Prat a les 15.15.

Esperem que els nostres jugadors facen tot el possible per aconseguir la victòria o si no pot ser, fer un partit molt digne.

Sort i salut a tots.

1 comentari:

elpepgf ha dit...

disculpeu el retràs, però duia feina retrassada des d'ahir q vaig estar fora gairebé tot el dia i no ho havia pogut fer abans. a més la web d la federació està fora d servei i això tampoc ajudat massa...
per cert pere, ja tens la fitxa, aquest matí he parlat amb alacant i m'han dit q ja estava, posat en forma per a la propera setmana a base d paelles, xuletons... xq ens visitarà el pego!