divendres, 1 de febrer del 2008

La prèvia de la 14ena jornada!

Aquesta jornada es caracteritza pels seus partits complicats dels nostres ondarencs.

L'equip Sènior Masculí visitarà la pista de l'Albaida, equip que va començar la lliga amb 6 derrotes consecutives i ara porta la "friolera" de 6 victòries consecutives. Situats a la 8ena plaça esperaran als nostres jugadors per plantar-los cara i endur-se el partit. Aquest es jugarà a Albaida el dissabte 2 a les 18.30 hores.

El Júnior Masculí jugarà a Calp el diumenge 3 a les 17 hores. El conjunt calpí està a la 5ena plaça, just una per dalt de l'Ondara, encara que porta un balanç de 6-6, mentre l'Ondara, amb 2 partits menys presenta un 7-3. Esperem que els ondarencs puguen aconseguir la victòria en la difícil pista del Calp, ja que aquests tan sols han perdut un partit a casa (front el Benissa), mentre les altres 5 derrotes han estat en desplaçaments.

El Júnior Femení jugarà el diumenge 3 a les 16.30 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d'Ondara. És l'únic partit dels equips ondarencs que es presenta bastant fàcil, ja que el Guadassuar és el coliste de la categoria amb 1 victòria i 11 derrotes. Esperem que les nostres jugadores puguen guanyar i així posar la sisena victòria al caseller.

Salut i sort a tots.