divendres, 8 de febrer del 2008

La prèvia de la 15ena jornada

Jornada bastant fàcil, a priori, per a l’equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara, que rebrà al poliesportiu Vicent Zaragoza el dissabte 09 a les 18 h. al Dénia, equip què tan sols porta 3 victòries per 11 derrotes i estan situats a la dotzena plaça de la classificació. L’Ondara vol oblidar el mal partit de la setmana passada a Albaida i refer-se amb una gran victòria.
Recordar que l'equip contarà amb la baixa de "la iaia-Pablo", ja que encara que el Barça, com a bons deixebles d'Ivanovic, perdés anit front el Bilbao, Pablo s'ha de quedar concentrat amb l'equip fins diumenge.

El Júnior Masculí te un partit bastant fàcil front el coliste, l’Altea, que porta 3 victòries i 11 derrotes. El partit es jugarà el dissabte 09 a les 16 h. al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara. Els ondarencs intentaran tallar la ratxa negativa que porten, ja que en els darrers 6 partits, tan sols han aconseguit una victòria, quedant a la sèptima posició de la taula amb 7 victòries i 5 derrotes.

El partit més complicat d’aquesta jornada és per al Júnior Femení, que jugarà el diumenge 10 a les 16.30 h. a la pista del Pedreguer. Les ondarenques, que porten 2 victòries consecutives, desprès de trencar una ratxa de 4 partits perduts seguits, intentaran guanyar al Pedreguer. En joc estarà obrir marge darrere de la setena posició, què és on estan situades ara mateix les ondarenques amb 6 victòries i 7 derrotes. A la vuitena plaça està el Gata amb 4-9, mentre el Pedreguer és 10é, també amb 4-9.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

elpepgf ha dit...

pareix q ja no comenta ningú... m'he quedat sol al blog.... buaaaaa, buaaaaaa

eloiet ha dit...

No, encara estic per aci el que passa es que he tingut uns died de faena prou agobiants i no he pogut entrar al blog. Quina putada lo de Pablo, espere que Cesar es senta inspirat per a jugar hui. Bo ens vegem al camp en un ratet