divendres, 15 de febrer del 2008

La prèvia de la 16ena jornada

La propera jornada es presenta amb partits difícils pels nostres equips.

El Sènior Masculí visitarà la pista del segon classificat, el Caudete, que presenta 12 victòries i tan sols 2 derrotes, i porta 11 victòries consecutives. El partit serà el dissabte 16 a les 18.30 hores.
A banda del llarg viatge, als nostres jugadors els espera un partit rocós i complicat. L’Ondara comptarà amb les baixes dels “kilos” a la zona, com no podria ser d’altra manera!
L'eixida serà a les 15.15 des de l'aeroport del Prado.

El Júnior Masculí jugarà a la pista del Lyceé Français “Pierre Deschamps” del Campello el diumenge 17 a les 10 del matí. Els alacantins estan situats just darrere dels nostres, amb 7 victòries i 5 derrotes, mentre els ondarencs tenen 8 victòries i 5 derrotes.

El Júnior Femení serà l’únic equip que jugarà dins de casa, el diumenge 17 a les 16.30. En aquest partit s’enfrontarà a “El Pilar B” de València. El Pilar està situat a la 4a plaça amb 11 victòries i 3 derrotes, encara que les ondarenques no tenen res a envejar a les del Pilar, ja que en el partit de la primera volta, van comptar amb la important baixa d’Alba.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ja l'he enviada, falta q la facen, si no passa res la setmana q ve la tindrem!
per cert eixe tal pepito q dius qui és? al blog pot entrar més gent???
el dijous d la setmana q ve estarà el nou capitol d la secció "partits èpics"!!! es q si ho faig totes les setmanes a maig ja s'hauran acabat les anècdotes! ho faig cada 2 setmanes així esteu més espectants!!! jejeje

Pep Sivera ha dit...

perdona que et diga Pere però jo ja t'he substituit en molts llocs i amb molta eficacia, com demostren les meues estadistiques aquesta temporada aixina que no faltem a la gent ehhhhh

Pep Sivera ha dit...

x cert el entreno de hui per quin motiu acabara per suspendres????????

elpepgf ha dit...

tu qui eres tio??? ni pere ni eloiet açò comença a ser un poc estrany...
l'entreno d'avui no anem a suspendre'l, xq és d vital importancia si volem guanyar demà!