dilluns, 18 de febrer del 2008

Jornada desigual!

L’equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara va perdre a Caudete, on tan sols van anar amb 7 bons jugadors i millors persones com son: Mateu, Jordi, Enric, Toni, Cèsar, Pepito i Pep.
Desprès de gairebé dos hores de camí i de un bon partit, on es va fer una intensa defensa sobre els jugadors del Caudete, l’Ondara va perdre per 66-44, aguantant fins el tercer quart amb 9 punts de desavantatge.
A l’últim quart va ser quan els jugadors ondarencs ja no podien aguantar més les envestides dels castellans (Castella i la Manxa, sense faltar, eh!) i es van enfonsar físicament, rebent un parcial de 21-10.

El Júnior Masculí torna a la senda de les victòries amb la segona consecutiva, pujant fins a la quarta posició de la taula classificatòria. El Lycée Français no va ser rival en cap moment per als nostres Júniors que van fer un molt bon partit, guanyat per 22 punts de diferència (45-67).

Pel seu costat el Júnior Femení va tindre que aplaçar el partit front “El Pilar” al minut 5 del segon quart quan dominaven al marcador per 18-15 i quan més bon bàsquet estaven realitzant.
Evidentment la suspensió del partit es deu a la pluja, ja que un cop més es van deixar el sostre movible del pavelló obert i la pista es va mullar!
El que resta del partit es jugarà el proper diumenge 24 de febrer al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara a les 17 hores. Confiem en que faça bon temps i el partit es puga disputar.

Salut a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

alaaaaaa, ja la tens!!!! q portes tot el matí donant-li a "f5" o q??? jejeje

eloiet ha dit...

Ja era hora...

Quan parlaves de desfeta imaginava algo mes greu. Enhorabona a tots per la vostra vocació al bàsquet. Lamente no haver anat, pero tenia un pis que arreglar(per sort no passa molt a sovint).

La setmana que ve ens vorem i espere que la nova perla que s'incorpora de la pedrera del club puga debutar. Encara que siguen els minuts de la basura el nostre entrenador el traurà perque vaja agafant ritme.

Per cert... puta merda de Supermanager. Ja m'ha fotut la temporada. No vaig poder fer canvis perque la pàgina anava malament així que després de uns 200 intents vaig desistir i vaig deixar l'equip intacte (amb Cabezas lesionat i tot). Ara diu que tinc 10 jugadors pero el mes bo es que el jugador que falta es Rudy al que mai vaig tractar de vendre. Aço es un desastre. La lligueta ja te casi guanyador...
Asi, Asi asi gana el Pep.

elpepgf ha dit...

jajaja! quin picat!!! vols q la propera jornada em quede amb 0 punts???!!! el mal és q toni s'ha clavat en segon lloc, tocant-nos els ous!

Pep Sivera ha dit...

Eloi aixo que t'ha passat al SM es una maledicció per no vindre a Caudete (lloc molt conegut per les seues pintures rupestres, nomes entrar ens vam trobar dues pintades "los españoles primero" i una que deia "heil Hitler") perque si tu hagueres vingut aquells tios al segon quart ja no saben on estan pero be...

elpepgf ha dit...

això d les pintures és veritat, eh!!! molt fort!!!

eloiet ha dit...

Si es que diuen els experts que quan més entres cap a l'interior, vas tornant enrere en la escala evolutiva, així que en Caudete deuen estar encara en la era primaria. Per a ells no son Pintures rupestres sino art vanguardista(de fet volien anar a ARCO pero no els van deixar).

Ai mare, fer faena acabarà en la meua salut, vaig a fer un tour lúdic per marca, sport, mundodeportivo etc.. a vore que conten