dissabte, 16 de febrer del 2008

Baixa d'última hora!

Atenció per què l'equip Sènior Masculí del Club Bàsquet Ondara, no podrà contar amb el seu "center" estrela per una lleugera lessió! A banda de les baixes ja conegudes dels "kilos", el jugador número 9, més conegut com Eloi - El Melenes, pateix la lessió anomenada "traslladis pisis al momentus", i per això no podra jugar i estarà tot el dia fent-se unes proves a València.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie com encara no has fet la crònica comentaré la meua baixa. Tinc el pis fet un asco encara, tot ple de caixes i trastos i mes caixes i caixes per tots els llocs. Algún dia supose que el tindré ordenat.

Mes tard tornaré a conectar a vore que vau fer sense mi el dissabte.

Pere ha dit...

Jo també estic esperant amb impaciència la crònica i he de dir abans de saber el resultat que enhorabona a tots els que vareu viatjar "hasta los confines del mundo"lloc també conegut com Caudete.Sols per anar ja teniu el meu respecte ja que pel que jo sé va haure moltíiiiiiissimes baixes.
Tinc ganes que arribe el dissabte per a jugar uns minutets(si l´entrenador em dona la seua confiança,en la sort que tinc ja voràs com el dissabte plou)

elpepgf ha dit...

veig molta impaciència d bon matí!!! va, vaig a fer la crònica! fins ara.

eloiet ha dit...

Va tio que passa que no la publiques ja!! Encara que per la enquesta que has posat puc deduir que no va anar molt be... :(