divendres, 11 d’abril del 2008

La prèvia de la jornada 23

L’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara es juga el ser o no ser en aquesta lliga! En aquesta jornada s’enfronta el dissabte 12 a les 18 hores al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara a l’Alzira, immediat perseguidor en la taula classificatòria, que en cas de guanyar el partit li furtaria la quarta plaça a l’equip ondarenc.
Tots dos equips arriben a aquest partit en un bon estat de forma, ja que l’Ondara porta 4 victòries consecutives i l’Alzira 5.
Els ondarencs tindran les importants baixes d’Eloi – el melenes, i del fitxatge d’hivern Pere – Gel.
Així doncs, animem a tots els habitants d’Ondara a que vinguen a animar a l’equip del seu poble, ja que precisen la victòria.

El Júnior Masculí jugarà el divendres 11 a les 20 hores el partit aplaçat de la darrera jornada front el Teulada a Ondara. L’equip ondarenc, en cas de victòria tindria a l’abast la tercera plaça de la classificació.
Al mateix temps, el diumenge 13 a les 16.30 hores jugarà el partit corresponent a la jornada 23 a l’Alfàs. L’Alfàs és qui lidera la classificació amb tan sols una derrota i 19 victòries. Els ondarencs deuran jugar molt centrats i anar tots si volen tindre alguna oportunitat de guanyar el partit.

El Júnior Femení tindrà un més que difícil partit aquesta jornada, ja que s’enfrontarà el diumenge a les 16.30 hores al Vicent Zaragoza, al líder, el Picken Claret, que ha perdut l’únic partit fa 4 jornades front el Pego.
Les ondarenques volen reafirmar-se en la sisena plaça aconseguida fa dos jornades, encara que ho tindran ben complicat. Tenen la oportunitat de que el Pego, que juga front les immediates perseguidores, El Pilar, els tire una maneta i guanye en casa de les valencianes del Pilar.

Salut i sort a tots.

3 comentaris:

elpepgf ha dit...

salutacions al xic d teulada i gràcies per participar! fins la vesprada!

eloiet ha dit...

Està be saber que gent de fora de l'equip entra al blog, pero la meua pregunta es: Perque ha votat el mateix que tots a l'enquesta de la setmana??

Be, molts anims per al partit de demà. Penseu en que la setmana que ve els comentaris poden ser bons. Si guanyeu i demostreu que no hi ha dependencia de ningú(cas ideal) podreu rajar-me la setmana que ve, pero si perdeu, la setmana que vos espera serà brutal. Així que, pel vostre honor, deixeu-se la pell al camp i guanyeu demà.

per als amants del bàsket virtual ahí va una aposta per a demá.


Dia 70(també conegut com dissabte)

Slovenia DIVISION TWO :

x5.83 Zeus Players vs Koper Burnt x1.1

Anem a vore, els Zeus players tenen només 5 jugadors, encara que 4 d'ells de 40. Si no hi han mes baixes en l'equip guanyarán sobrats. El problema es si algún altre jugador se'n va. Jo apostaré perque m'agrada el risc pero si foren diners de veritat no en soltaría ni uno.

Au

elpepgf ha dit...

ala pos! ara si q l'hem armat! he apostat 10.000 dolors!!!
home, jugue sobre segur, xq encara en tinc 45.000 més, però tampoc cal jugar-s'ho tot, no?

home, eloi! trobes q no guanyarem? pensa q tenim a kike també sancionat... tan sols son tres baixes! i pensa q posarem a javi a jugar 38 minuts i a diaz 35 més...

x cert, sobre el "omaret" d teulada: evidentment no t'he desitjat sort, xq vull q guanye ondara, encara q estarà dificilet, vista la classificació!
però x als propers partits: sort!