dilluns, 28 de gener del 2008

Baixa d'última hora per al que resta de temporada!

Desprès de la derrota front el Castelló de la Ribera la setmana passada, hem tingut una baixa a l’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara. Es tracta d’una de les noves incorporacions d’aquesta temporada a l’equip, Rafa - àlies “el gallego”. Les altres dos incorporacions, Jordi -àlies “sang-gelada”- i Mateu - àlies “kirilenko”, o “raikonnen”, o “mans congelades”, o “kubica”... - continuen rendint, tant l’un com l’altre, al nivell esperat d’ells, es a dir: molt bé!
Així doncs, l’equip Sènior es queda amb una fitxa lliure per si alguna “nova promesa” volgués reincorporar-se i tirar una maneta des de la línea de triple...

Salut a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

què et pareix la indirecta??? trobes q ho entendrà???!!! jejeje

eloiet ha dit...

Espere que la 'nova' promesa a la que fas referencia entenga la indirecta i tinga ganes de jugar.

Pere ha dit...

Hòstia quina notícia!!ës perfecta per què tinc un cosí que té un amic,el cunyat del qual,té un nebot que una volta va anotar un triple!!!!Vos farà paper?jajajaja!
La veritat és que si las "vacas sagradas" del club em deixa tornar jo estaria encantat (em muic de ganes de jugar)Ara despres no es quixeu quan em tire hasta les sabatilles......jajajajajaja!!!

elpepgf ha dit...

pos mira q m'ha fet convoi el nebot, del cunyat, de l'amic, del teu cosí, q una vegada va fer un triple... ens el podries presentar??? jejeje.
ja et prepare la fulla, i al proper partit de casa ho aclarim tot.