dilluns, 21 de gener del 2008

Doble robatori, doble derrota!

El dissabte passat al poliesportiu Vicent Zaragoza es va viure el robatori més gran fins ara en el 30 anys d’història que té el Club Bàsquet Ondara. I es què el senyor col·legiat ESCRIHUELA J. (amb llicència 030659) va decidir ell tot sol els dos partits.
A les 16 hores va començar el partit dels Júniors, partit que es va acabar abans del temps reglamentari, ja que el senyor ESCRIHUELA J., va començar a xiular faltes sense sentit als ondarencs, mentre a l’Adesavi d’Alacant no li xiulava cap falta. L’Ondara es va presentar al partit amb tan sols 7 jugadors, dels quals un per lesió, Felip, es va tindre que retirar al primer quart, desprès de que dos contraris li caigueren al damunt, i curiosament no va ser falta. La resta dels 6 van ser expulsats per 5 personals amb bastant rapidesa. Un clar exemple va ser quan adonant-se, el senyor col·legiat ESCRIHUELA J., que Sergi (el base de l’Ondara) era qui desequilibrava la balança per als ondarencs, va decidir xiular-li 3 faltes gairebé consecutives, fent-lo fora al començament del tercer quart. Desprès va anar de mica en mica fent fora tots els altres...
Així doncs, el primer partit de la vesprada ja va acabar tal i com el senyor ESCRIHUELA J. esperava, amb victòria visitant, i amb tots els pares dels jugadors Júniors i la resta d’espectadors xiulant-li i dient-li el que havia fet.

El segon partit, el dels Sèniors, començava a les 18 hores. Partit de vital importància, ja que s’enfrontaven el Castelló de la Ribera (co-líder) i l’Ondara, a tan sols un partit,i que en cas de victòria haguera empatat amb el Castelló.
Doncs els despropòsits en aquest partit van començar, també, des del primer quart, on a l’Ondara se li van xiular 9 personals i al Castelló de la Ribera, tan sols, 3 (uns angelets). A la fi, l’Ondara va acabar el partit amb 35 personals en contra, mentre el Castelló de la Ribera “tan sols” en va fer 11 en tot el partit (seran uns santets). Una lleugera diferència!!!
L’Ondara va acabar amb 5 expulsats i amb 2 jugadors més amb 4 personals, es a dir, a punt per ser expulsats si el senyor ESCRIHUELA J. ho haguera trobat oportú!
El resultat final, que és el que menys importa, va ser de 40-66.

El Júnior Femení va descansar, però el proper dimarts 22 a les 17 hores té un partit aplaçat al Vicent Zaragoza front "l’Esclavas del Sagrado Corazón". Esperem que tinguen sort i no els xiule el senyor ESCRIHUELA J., que ja els va xiular el passat diumenge 13 front el Pego, i ja en va fer de les seves...

Tan sols esperem que el molt honorable senyor col·legiat ESCRIHUELA J. no ens torne a xiular cap partit, ja que si ho ha de fer així de bé, millor que es quede a sa casa.

Salut a tots.

7 comentaris:

Pere ha dit...

Qué diplomàtic has estat en la teua crònica.Tenia ganes de llegir-la per a vore el que posaves pero has estat correcte i no t´has desmadrat massa.La veritat és que com a espectador va ser un espectecle penós clarament provocat per l´àrbitre (encara que historicament al nostre equip no cal que ens provoquen massa per a que ens traguen de les nostres casselles)
El detall que més em va cridar l´atenció va ser la forma covard que va tenir l´àrbitre de pitar-te la tècnica.No es va atrevir a pitarte-la a la cara (tindria por que li pegares o algo paregut)i va esperar a que te n´anares per assenyalar-la d´amagaet a la taula!
Vull tindre unes paraules per a Eloi perquè va sofrir el mateix arbitratge horrible com la resta de jugadors i va aguantar com un "senyor".Enhorabona.

eloiet ha dit...

La veritat es que va ser un partit penós i lamentable. En condicions normals el marcador final hauría estat igualat supose, pero en l'últim quart el desgraciat eixe al que fas referencia la va armar i s'ho va carregar tot.

Gracies a Pere per els comentaris, se que es el meu fan Nº1. Estic pensant en regalar-li la camiseta després del partit(pero me la tens que tornar llavà que només en tinc una).

Pep, també pensaba que anaves a rajar més al inútil eixe. Encara t'has portat be i tot.

elpepgf ha dit...

si, es q pense dir a la federació q es passen per ací, i per aixó em sabia mal q llegiren insults i tot això...

Pere ha dit...

Ummmmmmmmm!!La camiseta d´Eloi suaeta i per a mi soletes!!!!Trobe que m´estic posant tontorron!!Aço és un blog de basket o un xat de sexe?
Va Pep no et poses celós donam tu els teus pantalons i així ja tinc l´equipatge sencer!A més estic molt content que t´hages recordat de mi en les teues cròniques!!!
Que xaquetero soc he passat de criticar-vos la setmana passada a fer-vos la pilota aquesta!
Ja sabeu el que toca la setmana que ve...

eloiet ha dit...

La camiseta... i se et portes be, potser t'invite a passar al camerino un ratet... "Las estrellas del rock somos así, bajamos bragas con un chasquear de dedos y al que nos llame maricones le partimos la cara y nos follamos a su hermana"

Uff, trobe que escolar tant a Gigatron m'altera la ment. Menys mal que demà comence a treballar un atra vegada.

eloiet ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=E-pRvSkYRhM&feature=related

Parlant de Gigatron. Aneu a l'enllaç de dalt i culturitzeu-vos un poc hostia.. que esteu per educar.

eloiet ha dit...

Pere, tu que no eres molt habil amb l'ordinador:

1. Copia la primera linia de dalt(direcció de l'enllaç)
2. Obre una nova finestra o pestanya de l'explorador
3.Pega l'enllaç al camp de direcció de l'explorador
4. Prem la tecla Intro per a gaudir de la cultura autèntica.
5.Si no es sent res.. enxufa els altaveus burro!!

Be, serà millor que faça algo de faena de profit que porte tot el matí fent el gamba en blogs i foros.

Pep, estem donant-li vidilla al blog poc a poc i aixó que només som 3. Hi ha que convencer a la resta per a que entren i vorás les burraes com van.