divendres, 25 de gener del 2008

La prèvia de la 13ena jornada!

En aquesta nova jornada, el Sènior Masculí visitarà la sempre complicada pista de Tavernes de la Valldigna, equip que porta un balanç de 5 victòries i 7 derrotes i està situat a la desena plaça, mentre l’Ondara, què està quart, compta amb 8 victòries i 3 derrotes. El partit serà el dissabte 26 a les 16 hores.

El Júnior Masculí, visitarà al segon classificat, el Pego, que compta amb 8 victòries i tan sols 2 derrotes. L’Ondara està quart amb 7 victòries i 3 derrotes. El partit és de vital importància i serà molt complicat, pel que demanem a tots els aficionats i/o pares que puguen anar a animar als nostres Júniors que ho facen. El partit serà el dissabte 26 a les 20 hores.

El Júnior Femení, desprès de descansar la jornada passada, rebrà el diumenge 27 al Vicent Zaragoza a les 16 hores al Gata, què compta amb 4 victòries i 7 derrotes, igual que les ondarenques, la diferència està en la plaça que ocupen, ja que les nostres son setenes i les de Gata estan novenes a la classificació. També serà un partit molt important i complicat, ja que en cas de derrota les gateres ens passarien en la classificació, per això demanem la màxima assistència de públic.

Salut i sort a tots.