dimecres, 16 de gener del 2008

Anulació d’entrenament

Es fa saber, a tots els lectors, que s’anul·la l’entrenament d’aquest dimecres 16 de gener!
Les raons son el fort vent que bufa des de Castelló de la Ribera i la lleugera pluja que ens arriba des de Xàtiva!!! Els dos primers classificats volen evitar que els agafem a la classificació de la lliga!
Aprofitem l’anulació de l’entrenament per a celebrar amb tots els membres disponibles de l’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara un sopar de germanor al Foster`s Hollywood de Gandia. La eixida serà a les 20.30 hores des de casa del nostre benvolgut capità: Pep. Desprès farem una visiteta als cines del centre comercial “La Vital” per veure una pel·liculeta.

Salut a tots.

6 comentaris:

eloiet ha dit...

Que cabrons que sou, aprofiteu una bufaeta de no res de l'aire per anar al Foster's i posar-vos hasta dalt. Dis-li a l'objetor del 'pavelló' que arrime un poc la porta i es sol·luciona el problema.

elpepgf ha dit...

li ho vaig dir, però com és tant gos em va respondre: "arrimate-la tu, no et fot! ara vindrà este a donar-me feina a mi..."
i vaig decidir no fer-ho!

elpepgf ha dit...

així m'agrada pere, q entres amb ganes al blog!!! per cert: no seràs tu el q ha votat a l'enquesta q ens pegaran una "tunda", no?...

Pere ha dit...

Clar que he contestat jo!!des de que jo no estic no teniu ni idea de jugar!!jaja!!
pareixeu un club gastronòmic i no un club gastronòmic!La pròxima excusa que serà que hi ha formigues al camp i que no voleu xafar-les?Ale anem al Fosters!!jaja!

Pere ha dit...

estic agafant-li gustet aço d´internete el que passa es que jo soc una persona ocupada i no tinc temps no com tu i Eloi que no feu un brot!jaja!
que dur comence,eh?

elpepgf ha dit...

molt bo lo d les formigues!!! ho utilitzaré per al proper entrenament suspès...
vaig a fer la prèvia!
fins ara.