dilluns, 28 de gener del 2008

Dos grans victòries i una derrota!

L’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara va aconseguir una gran victòria el passat dissabte a la pista del Tavernes de la Valldigna, on va destacar per dalt de tot el gran joc d’equip i el poc saber perdre de l’equip contrari. L’Ondara es va moure sempre amb avantatges que rondaven els 10 punts, fins que a la fi del tercer quart i principis del quart, els ondarencs van passar l’aplanadora pel pavelló de Tavernes, i amb un parcial de 6-15 van signar la fi del partit. El resultat final fou de 55-71.

El Júnior Masculí va perdre en la seva visita a Pego, equip que compta amb 9 victòries, d’elles 6 consecutives i tan sols 2 derrotes a la segona plaça de la classificació. L’Ondara es queda amb 7 victòries i 3 derrotes, allunyant-se del lideratge de la lliga en la cinquena posició, però amb 2 partits pendents de jugar. El resultat final fou de 70-55.

El Júnior Femení va guanyar un partit bastant fàcil, aquest diumenge al poliesportiu Vicent Zaragoza, front les xiques del Gata, per 52-29. Les gateres van vindre amb tan sols 6 jugadores, però una d’elles estava lesionada i no va prendre joc al partit.
Es va decidir tot al primer quart, quan la gran defensa de les ondarenques va aconseguir ràpidament quinze punts d’avantatge.

Salut a tots i sort en la propera jornada.