dimarts, 8 de gener del 2008

Els Veterans passen per damunt dels actuals jugadors!

L’equip de Veterans (iaies) va aconseguir la victòria al partit del passat divendres 4, jugat al nostre benvolgut poliesportiu Vicent Zaragoza, on no feia gaire fred, tan sols 5 graus per dalt de zero.
Els Veterans portaren la capdavantera al marcador des del començament del partit, amb Pere, cascant-se les seves cistelletes de tota la vida (hi ha coses que no canvien), amb Sergio anotant triples quan ningú ho esperava (ja que estava tot coix i no es movia gairebé gens...), amb Colau destruint la defensa per la línea de fons i al pal baix, amb la notable actuació de Rafa i les seves cistelles de “pillo”, i Miguel què, encara que tan sols va durar un minut i mig a pista, va fer molta feina baix dels taulers.
El resultat final va ser de 34-56 per als Veterans (17-28).

També tenim que especificar, en defensa de l’equip Sènior, que els seus "membres" jugaven amb una ma lligada a l’esquena (sempre la ma bona era la lligada) i un ull tapat, rotllo "Piratas del Caribe".

Com a senyal d'agermanament, desprès del partit es va fer un sopar a "Casa Llobell", sopar que va patrocinar el "Molt Il·lustríssim Ajuntament d'Ondara", com a capdavanter: el regidor d'esports (moltes gràcies a ell). A més a més, durant la sopada, es va aprofitar per a parlar amb el patrocinador de la mateixa, i ens va confirmar que el Pavelló Cobert estarà finalitzat per Febrer del 2009, ja veurem com van les obres...

Salut a tots.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Ie Pep. el resultat te l'has inventat o portaves el marcador apuntat?? No passa res, va ser una merda de partidet, menys mal que després vam anar a sopar algo y va estar prou millor. Als que no van vindre a sopar, 'que se jodan' ya que ens va eixir prou baratet.

elpepgf ha dit...

ostres, és veritat,ara posaré lo del sopar!!! el resultat és veritat, vam quedar 17-28, multiplicant per 2: 34-56!