dijous, 10 de gener del 2008

11ena jornada: la prèvia.

Desprès de perdre a Alzira a la pròrroga i del "paronet" dels Nadals, l’equip Sènior del Club Bàsquet Ondara (balanç de 7-2) s’enfrontarà a l’Oliva (balanç de 7-3) al poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara a les 18 hores. En joc estarà la 4ª plaça, que ocupa, ara mateix, el conjunt olivenc, que ve de guanyar al Guadassuar de 9 dins de casa i de 38, el darrer partit, a casa del Picassent.
Recordem que l’Ondara està 5é, amb un partit menys.
Es fa saber als interessats, què desprès d'aquest partit es farà un soparet.

L’equip Júnior Masculí, jugarà el dissabte 12 a Alacant, a la pista del Salesianos a les 18 hores. L’equip d’Alacant porta 3 victòries i 5 derrotes, d’elles 2 consecutives als darrers partits (ocupen la 10ena plaça). El nostres Júniors, també presenten 2 derrotes ajustades als darrers 2 partits front els líders, però son les úniques, ja que conten amb 6 victòries i les 2 esmenades derrotes, situats a la 4ª plaça de la classificació amb 2 partits menys.

Per la seva part, l’equip Júnior Femení, jugarà el diumenge 13 al poliesportiu Vicent Zaragoza a les 16.30 hores front el Pego, un dels “gallets” de la categoria, on compten amb la destacada presència de l’ondarenca Clara Enguix. Les pegolines estan terceres amb un balanç de 8-1, mentre les ondarenques, setenes, compten amb un 4-4 i venen de perdre 2 partits consecutius, el darrer a la pista del líder, el Picken Claret, per 65 punts.

Salut i sort a tots.