dilluns, 14 de gener del 2008

Jornada gairebé positiva del tot!!!

Els equips Masculins van aconseguir la victòria en aquesta 11ena jornada, on tan sols va perdre l'equip Júnior Femení.
El Sènior va aconseguir guanyar a l'Oliva per 60-51 (segons l'acta va guanyar Oliva per 42-51), amb un gran partit d'Eloi (més conegut, com "el melenes") que aconseguí 19 punts i de Javi (també conegut com: "acércate y te pegaré panxà") en defensa a l'últim quart, que el va jugar sencer! També destacar les actuacions en diferents fases del partit dels bases: Toni (àlies "vaig a xillar-te encara que guanyem de 30") i Enric ("el negro zumbón").

El Júnior Masculí va guanyar a Alacant front els Salesians per 22-57 punts. El partit va ser favorable als nostres jugadors des del principi. De fet, l'entrenador Sergio a les seves declaracions es va mostrar molt tranquil: "Ha estat un partit bastant fàcil des de l'inici. Ens falta demostrar aquesta superioritat en altres partits, on també deuriem guanyar per aquesta diferència, on ens relaxem i ens compliquem la victòria".

La nota negativa va ser la del Júnior Femení, encara que s'esperava una derrota molt més ampla a mans del Pego, equip que aspira a guanyar la lliga. El resultat final va ser de 38-68. S'ha de destacar l'actuació de totes les jugadores de l'Ondara, ja que van suportar el joc de pressió del Pego fins a l'últim quart, on un parcial de 4-22 va decidir definitivament el partit. Destacar, també, l'actuació a la banqueta del tècnic Pep Giner, que va tornar amb una gran llavor a la direcció de l'equip ondarenc, desprès d'haver dirigit ja, el partit amistòs front els Júniors del Dénia, amb gran èxit. Al finalitzar el partit va fer les següents declaracions: "la veritat es que ha estat un partit molt igualat fins el final. Llàstima que les nostres jugadores no pogueren sortir de la pressió asfixiant que ens han fent les pegolines a l'últim quart, també hem tingut sort que Clareta no estiguera més inspirada".

Salut a tots.

6 comentaris:

eloiet ha dit...

Iee, porte tot el matí pendent de la noticia. Anava a cridar-te per esbroncar-te un poc. Que passa, que tens feina i tot?? Es nota que esta setmana estic de vacances, així que donaré un poc pel cul al blog.
Bona definició la de Javi, l'unic jugador que conec que defén amb la panxa. Després de jugar tants minuts supose que estarà uns dies per recuperar-se.
Per la meua part, al fnal es va cancel·lar el meu compromís, pero vaig decidir quedar-me en casa perque estava mort(tants minuts acabarán amb la meua salut).
Explica el que dius de l'acta que no ho entenc. A vore si encara ens donen el partit per perdut!!!
Per cert, has vist els resultats dels espanyolitos... JA JA JA

elpepgf ha dit...

pos ara entraré al supermanager! resulta q a l'acta, baix d tot on posa "resultat final", q ho han d posar a ma, es van enganyar i en lloc d posar el 60-51 final, a nosaltres ens van posar els punts del tercer quart: 42. i per això posa 42-51, però l'acta està b, llevant d'aquesta errada!

elpepgf ha dit...

eloi, ningú més entra al blog??? som els únics pringaos!!! es a dir q faig el blog per a tu i per a mi... quina passada!!!

eloiet ha dit...

Ia, pareix que tinga a un periodista contractat per a mi mateixa... ojo, no vol dir que et tinga que pagar res ehh!! A mi el blog m'agrada així que mentre no et canses i el tanques, jo entraré i comentaré

Pere ha dit...

Ja hi ha un nou participant en el blog des d´eivissa .
Pep el blog és genial!!!
Eloi tindrà cels perquè el seu Pep ja es relaciona amb més gent!!!!!jajajaja!!!!!
a partir d´ara intentaré escriure sovint,

eloiet ha dit...

Home, benvingut. Entre el foro del Supermanageer i el blog pareix que el trio es consolida poc a poc. Hi ha que trobar nous membres