dimecres, 23 de gener del 2008

Derrota de les Júniors!

L'equip Júnior Femení va perdre ahir el seu quart partit consecutiu. D'aquesta manera es queda a la setena posició de la taula amb 4 victòries i 7 derrotes.
El partit, al Vicent Zaragoza, va estar molt igualat fins el final, on es va decidir el partit a favor de les jugadores del "Esclavas Sagrado Corazón" de València. El marcador final va ser de 36-46.

Salut a tots i fins la pròxima crònica.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

val, et donaré el pantaló, però tan sols, xq baix porte les maies... q tu saps q jo soc molt "recatadet"... jeje

Pere ha dit...

Pep cada vegada que escric al blog he de inscriure´m?Que negat soc amb l´informàtica.Eloi hauràs de impartir-me algun curs(que esnote eixa carrera universitària)
Esta setmana jugueu fora i el vostre super fan no podrà vore-vos així que espere que redactes una prèvia i una crònica del partit ben completeta,val Pep?

eloiet ha dit...

Lo normal sería que només t'inscrigues una vegada. Després utilitza el mateix usuari/contrassenya per identificar-te i llest. Per cert.. mira la noticia de baix que vos he deixat una perleta per a que es culturitzeu un poc.

elpepgf ha dit...

sí, és molt bo, però sent dir-te q ja havia vist aquesta versió del europe, però no sabia q era de gigatron! sempre s'ensenya un alguna cosa més...