dilluns, 23 de novembre del 2009

Victòries locals i derrota en Dénia

L'equip Júnior Masculí era qui encetava aquesta nova jornada de la lliga per als equips ondarencs, rebia el Salessians Don Bosco d'Alacant, i no pogué acabar d'altra forma que amb una victòria ben lluitada i merescuda!
Els ondarencs ho passaren mal al principi del partit, però poc a poc aconseguiren anar dominant el partit, per acabar quedant-se el triomf a casa per 45-39.

El següent partit, per horari, era el que disputava el Júnior Femení en Dénia. Les nostres xiques començaren molt bé el partit, fortes en defensa, no deixant que el Dénia anotés fàcilment de baix l'anella i agafant-los molts rebots, acabant el primer quart 12-6. Però en el segon quart les nostres es veieren superades per l'alçada i els bons moviments interiors dels pivots locals, aconseguint les cistelles que al primer quart se li havien negat a les locals, al descans s'arribà 26-11, quedant el partit, gairebé sentenciat.
La segona part fou, gairebé un tràmit, ja que el Dénia aconseguia moure el baló fàcilment, mentre a les nostres els costava més. 14-5 en el tercer quart, per a un 39-15 i un últim quart de tràmit, on lamentablement, Sandra caigué lesionà, acabà amb el partit 54-25 per a les locals i una lleugera millora en el joc per a les nostres.
Anotació: Carla 6, Sandra 8, Sílvia 2, Laura 0 i Sil 1 - cinc inicial - Bea 0, Vane 6, Isa 2 i Andrea 0.

El darrer partit de la jornada, era el que jugava en casa el Sènior Masculí de l'Ondara front l'Altea "B". Sempre son durs els partits front l'Altea, i aquest no fou una excepció!
El primer quart començà de forma favorable a l'Altea amb un parcial de 1-11 en 8 minuts, que tenia que posar les piles als ondarencs, de seguida, acabaren el quart, responent amb un 7-2, que posava les coses 8-13 per al segon quart. Aquest segon quart estigué completament dominat pels ondarencs, encara que la primera cistella fou de l'Altea i els nostres no pogueren anotar fins el minut 3, però aconseguiren un parcial de 21-6, que al descans els impulsava: 29-19 i la segona part per jugar-se.
Eixiren del vestidor contagiats del final del segon quart, i amb ganes de sentenciar el partit. Un nou parcial de 12-4, els posava 40-23 i amb tan sols el darrer quart separant-los de la victòria. Jugaren concentrats els nostres fins el minut 8 d'aquest darrer quart, on el marcador era de 50-32, a partir d'ací baixaren els braços i deixaren a l'Altea encistellar, tan sols des de la línia de personal, acabant el partit 50-37.
Anotació: Sergio 16, Pere 6, Vicent 4, Jero 3 i Fer 4 - cinc inicial - Jordi 2, Cèsar 7, Eloi 7, Pito 0 i Pep 2.

PD: El resultat real del partit, desprès de revisar l'acta fou de 51-37, ja que la cistella de Jero del minut 4 del tercer quart està anotada com a punt "33"mentre deuria ser el punt "34", ja que va ser cistella de 2 punts i la van contar com a un.

Salut a tots.

19 comentaris:

elpepgf ha dit...

ui... no había comentat res...
el senyoret "mandarines" està ací!!!
menys mal q no vaig tirar cap triple, q si no se'n va a 5 metres x dalt del tauler......... jejejejejeje

la clara la deixem x a més endavant, no???

garrot i pa dur ha dit...

Jero que t'han pegat el palooooooooooo jajajajajajaja, bueno a tu i a tots. Tinc una pregunta, el sopar del dia 19 el paga el club o ca'u panye?

elpepgf ha dit...

aaaaaaaaahhhh!!! això és secret!!!!
pos no ho sé... el divendres li ho preguntes a rafa, saps??? xq no ho sé! supose q serà "caù panye!"
jejejejeje

elpepgf ha dit...

he posat nova enquesta, entreu a votar, bonicos!!! jejejeje
jero, tu si vols, deixe'm q no votes aquesta setmana :D:D:D jajajaja

garrot i pa dur ha dit...

Pep, per què no poses termes mitjos a les enquestes? Vull dir algo com "guanyarem si juguem bé" en lloc de "guanyarem i els passarem per damunt". No és que pense que no guanyarem perque anem a pegar-los una curreta però jo que se, sigues un poc humil home jejeje

elpepgf ha dit...

home... sempre he posat termes mitjos, però tenia ja ganes d'eixir-me un poc d la tònica, i m'he dit: "ale, o molt bo o molt dolent!!!"
i així ho he fet!!! jejejejejejeje, la questió és no trobar res ben fet.......... :(

jero ha dit...

xe no xe!! ja me costen de fer pa que damunt men vagen llevant,mecaxis!.Molt be pep el primer pas es asumir que te vas tirar madarines i lo dels triples menos mal que no ne vas tirar cap en la actuasio de Cesar ja van tindre prou,jejejejejejje!! seran les canastes???jijiji!!.
Esta semana no partisipare en la encuesta,pero es tenim que arrear una palisa de por!!,jejejejeje(risa malebola).


P.D:esta semana no rajare a Fer per que o va fer be,pero que conste que encara menrrecorde de la super xapa que li van fer,se va fer de niiiiittttttt!!!

elpepgf ha dit...

pos tu no hauràs participat en l'enquesta, però estic segur q algun pegolí més ha entrat x ací i ha votat... i estic segur q no ha sigut glòria.......... jejejejejejeje
xq eixos 3 vots en q "van a pegar-nos una "tana" d por!!!" és un poc sospitós!!! ;)

elpepgf ha dit...

açò està un poquet mortet, eh tios!!! vinga va, anem a animar-ho q el barça es juga passar ronda en la champions!!!

q no te res a veure, però b....... ;)

Pep Sivera ha dit...

un dels de la tana de por soc jo...jejeje es que no pot ser anar per ahi de farrucos que pareixem el madrid...i després passa el que passa que en els primers 8 minuts ens fan un 1-11!!!! Per cert, crec que pronte estare de nou a tots els partits. no se perque...i per cert estic en grip en casa per culpa de jero que m'ho ha apegat el cabro!!!!jejeje

Un altra cosa, vaig a rajar-me a mi mateix, com puc ser el unic que no va anotar...sere malo!!!!!!!!!

eloiet ha dit...

Si que anem un poc de sobraillos ultimament i es algo que mos pot perjudicar. A vore si espavilem i posem mes ganes als partits, que el calp no en perd ni uno i si perdem algun partit tonto pense que mos quedem sense lliga!

Ale, pense que es la primera volta que parle de bàsquet real en este blog.

Pep, paquet!! ens ha eliminat de la Focusdept un equipillo que deuriem haver maxacat!! Dimisió!!!!!!!!!
Per cert, a vore si adoptes a eixe stealer de 600+ que no ens vindrà malament per als playoffs

elpepgf ha dit...

pito, ets el nou fer... jejejejejeje
ja vas quedan-te a "cero"!!! jejejejeje

teniu, raó! ahir ho estava parlant amb sergio, no pot ser q arribem a les rodes d'escalfament i estigam d caxondeo... jo no estava en la del darrer partit, però em fa comentar q fins i tot rafa no sabia on estava, q quedant 5 minutos vos va fer entrar al vestidor, pensant q quedaven 20 minuts........

ens tenim que prendre les coses més seriosament, a veure si en pego estem més centrats en el partit, xq trobe q ho passarem molt malament!!!

i recordeu: CLARAAAAAAAA!!!!!!!!! jejejeje ;)

sí, eloi, ja ho sé, ja... vaig posar els floorers com si foren insiders i ahi va vindre l'ecatombe....... :(
estic en negociacions amb moro, a veure si porta eixa bestioleta a l'equip, q te 607 d'stealing i és un season 5... flipa!!!
avui em dirà q fa, xq ens vindria d luxe x a demà front l'ovetense q encara està imbatut...

jero ha dit...

Redeuuuu la culpa sempre pal nou!!,si tas constipat pito es per que dorms en el cul al aire,jijijijijijijiji!!,i no menrecordava de la teua actuasio el dissapte,i si eres malooooooooo!!!,te vas tirar una mandarina asoles baix de la canasta,duooooooooooooo!!!!

P.D-Sabeu algo de Fer??,li vau pegar el puro masa fort l'altra volta i ara ja no diu res,aixo o es que esncara esta avergonyit per la XAPA que li van posar,jajajajajaja!!!

garrot i pa dur ha dit...

xe Jero caguen l'ostia eh jejejejeje. Tu ves en cuidao en lo que puga passar el dissabte que si perds contra la teua patria no podràs ni ixir al carrer!!!
Jo trobe que té raó Eloi (eres un home de savies paraules), si no anem en cuidao el pròxim equip competitiu que pillem mos pega una tana de por...

Pito, gracies per sustituir-me en la possició d'últim de la fila! juas juas juas

elpepgf ha dit...

fer i jero tindreu q acabar casant-vos, veig molt amor en eixa relació!!!
sempre esteu llançant-vos els trastos al cap!!!!!!! jejejejeje

x cert, quina mandanga li heu tirat a pito, eh!!! jo no havia volgut dir-li res al pobre, però teniu q arribar vosaltres i alaaaaaaaa!!!
q el pobre xic està gitat amb febra!!! ui... q si la jefa arriba a llegir q està amb febra es posarà gelosa....... jejejeje
qui és febra????????????

(el meu humor anglés cada dia va a menys........)

garrot i pa dur ha dit...

ostia Pep, ostia Pep, ostia Pep, esta ha sigut l'última jejeje

elpepgf ha dit...

l'última, però molt bona, eh!!!

jejejejejejejejejejejejejeje
jejejejejejejejejejejejeje

encara m'estic rient des d'ahir, imagina't si és bona o no!!!!
jejejejejejejejejejejejejeje
jejejejejejejejejejejejejeje

Pep Sivera ha dit...

esteu fatal!!!!

elpepgf ha dit...

grácies... jejjejjejejeje

jo com a mínim ja ho sabia, però igual fer, no!!! jejejejeje