divendres, 13 de novembre del 2009

La prèvia de la 6ena jornada

Aquesta sisena jornada s'encetarà el dissabte 14 amb el partit del Júnior Masculí en la pista de l'Alacant a les 16.30h. Serà un partit ben complicat, encara que l'Alacant no ha guanyat cap partit i porta un 0-4 de balanç, mentre els nostres tenen un 1-4. Estarà molt complicat d'augmentar-lo a 2-4, però faran tot el possible, per portar-se a casa la victòria.

A les 18h., també el dissabte 14, jugarà l'equip Sènior de l'Ondara en Picanya. Serà un partit ben complicat, ja que els de Picanya porten un 2-2 de balanç, aconseguint les victòries front els complicats equips del Teulada per 79-48 i en Pego per 56-63. Ben segur que el líder de la categoria tindrà que esforçar-se al màxim per a mantindre el caseller de derrotes a 0!!!
L'eixida del bus serà des del Prat a les 15.50h.

El diumenge 15 jugarà en casa a les 16.30h. el Júnior Femení rebrà l'Alfàs. Les nostres jugadores volen alçar el cap desprès de perdre en Alacant front el Rte. Voramar per 111-9 i provaran la qualitat de les jugadores de l'equip de la Marina Baixa que mantenen un balanç de 0-6, per l'1-5 de les nostres.

Salut i sort a tots.

2 comentaris:

eloiet ha dit...

Ejem ejem... Pep, voldras dir la previa de la jornada!!! o es que fas de nostrapepus i ja coneixes els resultats per a fer la crònica!!

Que fort lo de trobarse en un rival de la lliga al Cyberdunk!! Que menut es el mon!

Bo, supose que hui si que arribaré a temps així que ens vorem a l'entrenament.

Toni, havia pensat cambiar el nom de Sangatxo a Mocito Feliz o algo així, l'acceptes??

Au

elpepgf ha dit...

NO, NO, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ja hi ha un jugador amb eixe nom eloi!!! el nom complet és: Mocito Felíz Byma!!!!!!!!!
no plàgies q aquesta gent és molt tiquismiquis... no tant com tu... q ara li canviaré el nom a l'article...

això d nostrapepus m'ha agradat... ;):D