dimecres, 18 de novembre del 2009

La dinadeta del jabalí - diumenge 22-11-09

El proper diumenge 22 tindrem la dinadeta del porc senglar.
Tenim que donar les gràcies a Cèsar, ja que la passada setmana desprès de jugar, a l'arribar a sa casa es trobà amb 2 porcs senglars que es volien menjar la seva collita de freses, però no sabien amb qui se la jugaven.
Ràpidament, Cèsar els botà al damunt, tombant-ne a un d'ells i deixant-lo K.O., l'altre intentà fugir, ple d'espant i de por, però Cèsar, amb la seva agilitat i velocitat punta l'agafà veloçment i d'una puntada de peu el deixà sense sentit.

Una vegada els dos porcs senglars fora de combat, els lligà i els clavà dins de les parts oscures i humides de sa casa en Segària, per a torturar-los durant dies i dies, i una vegada els porcs senglars li demanaren perdó, els sacrificà i els preparà per a la dinadeta d'aquest diumenge.

Necessitem que confirmeu, ja, l'assistència de cadascú.

Salut a tots.

15 comentaris:

elpepgf ha dit...

joooooooooooooooder!!! tot el matí x a carregar la p... foto... pareix q el blogger no va massa fi avui, xq d bon matí tampoc em deixava comentar...

a veure, jo m'apunte, però el tema d la meva caseta està xungo, xq els meus pares encara estan allí... i no els veig amb ganes d tornar-se'n cap al poble mentre continue el bon temps... esperem a veure com evoluciona el temps... ;)

elpepgf ha dit...

x cert... hi ha nova enquesta... jejejejejejejeje

eloiet ha dit...

Confirme la meua presencia també!! Els meus pares se'n van a Barcelona el cap de setmana pero tornen el diumenge... vaig a preguntar-los l'hora prevista de tornada perque no es qüestió de que arriben i ens troben a tots alli fartant jabalí i tal no??

Ale, ens vegem.

elpepgf ha dit...

com te n'has passat en l'enquesta!!!
q sàpigues q no te la tornaré a passar mai més... eixes meravelloses assistències q et clave no les tornaràs a veure...

pa poques vegades q toque la bola... ala "xupate" esa!!!!!!!!!
jejejejejeje

eloiet ha dit...

Xe, no t'enfades Pep, es que has posat la occió perfecta per a que tot el mon el raje de forma sutil i indirecta... es casi com una autorajá per part teua.

Per cert, després del susto de ahir en la Focusdept a vore si remontem huí en la tornada no?? Igual deixa descansar a Cinc Lloms que el va agafar un blocker i se l'ha fet tabaco. Posa el millor equip posible sense miraments que a estos els tenim que guanyar!!

jero ha dit...

ale pues ja tenim aixo ahiiiiiii!!!!,ja mimagine a cesar en les seues melenes lluitant amb els jabalins,jejejejeejejejeje!!!,per cert ja m'esplicareu uhi la juga eixa tan clara,no?

Casallaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

Jo m'apunte!! mal recorte de melena li has fet a Cesar ahí...

elpepgf ha dit...

sabia q algú ho diria... no li he fet cap tall als cabells salvatges d cèsar, és q la foto és del 2007, d quan començava a deixar-se'l llarg, però, evidentment, encara no el tenia com ara!!!!!!! ;)

sí, la veritat és q ha sigut una enquesta auto-rajadoreta, jejejejeje!!!
a cinc lloms el van fer un desastre anit... sí... el van deixar amb (espera q ho mire, q és d rissa!!!) 0/13!!!!!!!! jojojojojojo :D
sí, millor el deixe descansar i també posaré a sangatxo q te bona cosa d blocking a marcar el tal "geison capono" q ens va cascar un 12/16 en triples i "agent zero" amb un 10/15...
si aconseguim parar a eixos el partit està guanyat, el tema és pillar-los!!! :(

elpepgf ha dit...

b... pos a la fi, l'amic d toni (moro) m'està preparant les tàctiques pal partit d'aquesta nit... i ha posat un nou stealer en l'equip... jejeje
eloi, un s11 q te 350 d'stealing... pa flipar!!!!!!! ;)

Pere ha dit...

Per desgracia el diumenge estaré en Eivissa fent la mudança així que guardeu-me un platet de jabalí congelat,eh?

eloiet ha dit...

Xe Pere quin fallo, el dissabte tampoc estarás per al partit??


Pep, pensava que guanyariem a eixos de la Focusdept pero fotre... els hem pegat una pallissa espectacular!! D'on a tret el moro al stealer eixe?? Quin animal!! 50 steals en un partit??!!?? es quedará a l'equip o se'n torna a jugar en algun equip de moro?

Ale

garrot i pa dur ha dit...

Ei, jo no és per ser aguafiestas però conforme està la cosa casi val la pena aplaçar el dinar perque no poden vindre ni Felip, ni el Brown ni Pere i segur que em deixe a algú més

jero ha dit...

Este divendres eu parlem i o deixem clar,el jabali no se fa roin al congelador,pero be ja ho parlem!! :( :(

garrot i pa dur ha dit...

quines ganes de mandanga tens jejejejeje

elpepgf ha dit...

ie buenas!!! q he estat un poc fora avui...
d fet, acabe d veure a felip, ell tampoc pot el diumenge, com diu fer...
si voleu ho podem deixar x a més endavant!!!
així d passada ja tindré la caseta lliure..........;)
b, demà ens veiem i ho xarrem!!!;)