dilluns, 2 de novembre del 2009

Victòria el dissabte i doble derrota diumenge!

El dissabte jugava el Sènior Masculí en Teulada, i tenia que demostrar, per què era el líder invicte del grup.
El partit començà dubitatiu i igualat, però en el minut 7, els ondarencs estiraren el marcador per arribar a la fi del primer quart amb un lleuger avantatge de 7 punts (16-23).
El segon quart continuà igualat, amb uns avantatges prou semblants, fins el minut 9, on amb un parcial de 2-10 (8 punts consecutius de Vicent, inclosos 2 triples i una cistella de Sergio), espentava l'avantatge al descans fins el 33-47.
El tercer quart fou molt tranquil, aconseguint un fluix marcador de 8-14 (41-61). Un darrer quart de tràmit començava amb un Teulada desesperat i un Ondara amb molt d'ofici, aguantant el marcador. Finalment 20-23 de parcial en aquest quart i el partit finalitzà 61-84.
Anotacions: Sergi 6 punts, Jordi 9, Cèsar 15, Pep 7 i Eloi 10 - cinc inicial - Vicent 13, Pere 9, Sergio 5, Pito 6, Jero 4, Felip 0 i Fer 0.
El diumenge es solventà amb dos derrotes.
A les 16.30h. rebia el Júnior Femení a l'Akra Leuka de Sant Vicent, líder de la categoria, i equip molt fet.
Es notà des del principi qui anava a guanyar el partit. La primera part finalitzà sense cap cistella de les ondarenques: 0-52 (0-22 el primer quart i 0-30 el segon).
Desprès del descans, les jugadores locals eixiren amb un poc més de ganes i mala llet des del vestidor i aconseguiren parcials un poc més decents: 7-20 el tercer quart i 4-17 el darrer quart. Per finalitzar el partit 11-89.
Anotacions: Vane 7 punts, Sandra 2 i Sil 2.
El mateix diumenge a les 17h. el Júnior Masculí visitava la pista del Dénia, perdent en un partit molt difícil per 89-40.
Salut a tots.

13 comentaris:

jero ha dit...

xe!xe!xe! ja era hora!!!,al final pep sera veritat i tot que uhi vas estresat?,pues si el dulluns ja vas estresat,malament!!!.

P.D-que raro que no ages posat res del teus tirs lliures,sabies lo que t'esperava no!!

elpepgf ha dit...

pos t'ho pots imaginar......... aquest matí he estat fins les 12 en xàbia aclarint unes coses, desprès en l'oficina fins la una i mitja (toca tancar a la 1 en PUNT!!!), he anat al banc i a l'ajuntament a aclarir unes coses i he estat gairebé fins les 3................. joeeeeeeeerrrrrrrrr
i aquesta vesprada he anat d cap recuperant les hores d'aquest matí...

i desprès digueu q no faig RES!!!!!!!

COM VOS ATREVIU, PANDILLA D FALTOOOOOONNNNNSSSSSSS!!!!!!!!

jero ha dit...

no volies ser jefe!!!!,ES LO QUE HAY!!!.

elpepgf ha dit...

i ara me'n vaig cap a casa... d les 8 q tanque... això no és x voler ser el cap, és xq soc un "patidor"!!!!!! jejejejeje ;)
tindria q passar més i au!!!!!!!!!

garrot i pa dur ha dit...

verga Pep, per a lo que va ser el partit t'ha ixit la crònica un poc seca tioooo!! Va i no diré res més que sino després em diuen que soc un rajaor... I parlant de rajaors vorem que poc tarde Toni a apareixer per ací i posar-me a caldo...

fer

garrot i pa dur ha dit...

verga Pep, per a lo que va ser el partit t'ha ixit la crònica un poc seca tioooo!! Va i no diré res més que sino després em diuen que soc un rajaor... I parlant de rajaors vorem que poc tarde Toni a apareixer per ací i posar-me a caldo...

fer

garrot i pa dur ha dit...

i perquè m'ha ixit dos voltes no ho se!

jero ha dit...

vaaaaaa que uas fet apostes ganyann!!!!

elpepgf ha dit...

fer, xq poses els comentaris 2 vegades, tio??? el q fas és embrutar el bloc sense trellat.........

avui ja entrarà toni:

CÈSAR VA FER 5 TRIPLES!!!!!!!!! I TROBE Q VA LLANÇAR, TAN SOLS 6 Ó 7 VEGADES!!!

I PITO EN VA FER 2 EN 3 LLANÇAMENTS (trobe)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elpepgf ha dit...

ELO, ELOOOOOO, MIRA AQUESTA APOSTA:

Day 28
Chile Division 10
x1.1 Washington Generals vs Illapel Sheva x29.07
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=1&id=523&name=Division 10

premi d 982,450 dolors x jugador!!! guauuuuuuuu

i ja sabeu: "caù panye amb els seus dolors!"

eloiet ha dit...

Fotre, com s'ho estan currant els de les apostes. La veritat es que ve de lujo guanyar casi un millonet per jugador en una sola aposta. Ja havia apostat antes (a esta mateixa per suposat) pero gracies de totes formes.

He vist en els resultats de la setmana que el Oliva a perdut en casa contra el Pego, així que je no estan imbatuts. A vore si el dissabte els guanyem també i es despenjen un poc de les primeres posicions!

garrot i pa dur ha dit...

home jo crec que contra Pego es pot guanyar i si Pego ha guanyat a Oliva pues...

Per cert Pep, no embrute el blog perque si, vaig intentar borrar el comentari de sobra i em va dir que no tenia permís aixina que borra'l tu

elpepgf ha dit...

passe d borrar-lo q això crea més comentaris... jejejejeje ;)

sí, ara tan sols queda un imbatut més, q no recorde qui és... ahir vaig estar mirant-ho, i recorde q dels 3 partits q porta jugats els ha guanyat fent una mitja d'uns 43 punts a favor x partit... increible... es pareix a nosaltres fa uns 3 ó 4 anys, eh!!!!!!!! q fort!!!