divendres, 6 de novembre del 2009

La prèvia de la 5ena jornada

En aquesta 5ena jornada es jugaran els tres partits dels nostres representants el dissabte, 7 de novembre, de vesprada.
El primer en jugar serà el Júnior Masculí, qui rebrà en Ondara a les 16.30h. a l'Innova Consultores d'Alacant, un vell conegut del conjunt Sènior, que coincidiren la passada temporada. Així doncs, coneguent el conjunt Sènior i vists els resultats que el seu Júnior està aconseguint, 3 victòries en 3 partits, podem assegurar que serà un partit ben complicat per als nostres, ja que l'Innova ha aconseguit resultats molt bons front equips de la part mitja-alta de la taula.

El següent partit, també en casa, serà el del Sènior Masculí, a les 18.30h., rebent la visita de l'Oliva, rival sempre difícil i complicat, amb qui no coincidiren la passada temporada en el grup.
L'Oliva perdé la passada jornada l'imbatibilitat, al rebre la visita del Pego, per un disputat 44-56. Ben segur que serà un partit difícil, ja que els partits front l'Oliva s'han guanyat, gairebé sempre, en els darrers instants de partit.

A la mateixa hora que el Sènior, a les 18.30h. jugarà el Júnior Femení, però en Alacant, visitant la pista de l'absolut líder, el Rte. Voramar d'Alacant, qui, encara que empatat amb l'Akra Leuka, lidera, sense cap derrota la taula amb 5 victòries, cadascuna més gran que l'anterior.
Serà un partit dificilíssim, per a provar coses.
El bus eixirà a les 16.15h. des del Prat.

Salut i sort a tots.

14 comentaris:

elpepgf ha dit...

jajajajajajajaja, m'he deixat a la prèvia q "l'irremplaçable capità no podrà acudir al partit dels sènior, degut a la coincidència d'horari amb el partit del júnior femení, esperem q els ondarencs no noten la seva importantíssima absència i puguen guanyar sense més problemes!!!"

eloiet ha dit...

Quin tio... sempre deixant-mos tirats per les xiquetes!!

Per cert, que hui ho tinc prou complicat per a arribar a l'entrenament, ja que Lauren te una entrevista per la vesprada i no se a quina hora acabarà. Per la meua part faré el possible per arribar a temps!

ale xatos!

ahh! Tal i com he dit en la lligueta del supermanager... CESAR eres un flipaillo, en els espanyolitos vas segon, no primer. A vore si lo de tindre conya en els triples t'afecta!

CarLa ha dit...

Hola

CarLa ha dit...

Hola! aço va dirigit al equip de basquet senior.
es molt injust que sempre feu el que voleu, penseu que teniu les dos pistes per a triar en quina jugar i aixo no es aixina, encara que parega mentira hi ha mes gent que juga a basquet no soles esteu vosaltres, mai ens eu deixat entrenar un divendres en la pista on es feien el partits i ara que han cambiat les canastes i les noves no valen res , ja no voleu aquella pista i ens tireu per a que anem a la pista on antes entrenaveu vosaltres , teniu molt de morro, no vos aprofiteu i no vingueu diguent-mos que esq justament este finde jugeu en eixa pista, perque tambe nosaltres teniem partits en aquella i sempre estaveu entrenant vosaltres. No dic que les pistes tenen que estar repartides segons els equips o que tenen que pertanyer a un equip en concret, sols anar intercambiant les pistes i si es demana amb EDUCACIÓ es podria cambiar algun dia la pista x qualsevol motiu.
Aço es tot m'avera agradat dir-ho hui al entrenament pero al final no ho he fet, es la veritat i si algu te algo en contra que meu diga, res mes, bona nit a tots!

jero ha dit...

Xe carla tens rao!,jo es el primer any que juge en ondara i estic un poc perdut,pero que diro tens tota la rao!!,que tingau sort dema i que guanyeu!


Jero.

garrot i pa dur ha dit...

Jero t'has baixat els pantalons!! jejeje, Carla no et lleve raó però això porta fent-se tota la vida, quan jo era infantil ja em mangonejaven aixina i ara pues m'aprofite!!

jero ha dit...

ma baixat els pantalons!,jo domes lie donat la rao a la xica.I no me pikes que parlarem de a ki se li va fer denit l'altre dia al partit del oliva,comprensssssss!!jejejejejejeejeje!!1

garrot i pa dur ha dit...

mira que sabia per on m'ixiries eh!! jajajajaja

jero ha dit...

eu dudaes o que!!!jejejejeje,en tens pa tota la tempora!jijijijijiji!!

CarLa ha dit...

gracies Jero!=)
jeje pero Fernando, encara que porta fent-se sempre, nosaltres acabem els entrenaments antes que vosaltres,i podrieu esperar-se a que nosaltres acabarem de jugar el partit i no en mitat enviarmos a laltra pista per poder jugar vosaltres.

garrot i pa dur ha dit...

Si jo també et done la raó Carla, ho dia més que res per a emprenyar a Jero que em veia vindre lo que anava a dir-me jejeje

garrot i pa dur ha dit...

i parlant de tot un poc PEEEEEEEEEEEEEP LENTOOOOOOOOOOORROOOOOOOOOOOO

Pep Sivera ha dit...

deixa a Pep que l'home segurament encara no ha entrat al blog en tot el cap de setmana...jo calcule que tornara a ser una persona normal entre el dimecres i el dijous!!!jejeje

jero ha dit...

eyyyy que voleu ja no esteu pa tant de agetreo!!!,se cert que ningun dels dos va acabar la carrera,jajajajajajaajja!!