dimarts, 10 de novembre del 2009

La del Sènior, la única victòria de la jornada

En aquesta jornada es jugaven els 3 partits dels nostres representants en dissabte, aconseguint finalment, una única victòria...

A les 16.30h. jugava el Júnior Masculí, rebent en casa a l'Innova Consultores d'Alacant. El partit estigué igualat fins el descans. Però en el tercer quart els alacantins aprofitaren el seu major físic per estirar el marcador i emportar-se la victòria cap a casa per 30-55.

A les 18.30h. jugava el Júnior Femení en Alacant, front el líder de la categoria, el Rte. Voramar, el partit estigué claríssim des del principi per a les locals, al descans la victòria era aplastant, un clar 58-5 deixava el partit ben clar. A la fi 111-9, primer equip que aconsegueix fer-li més de 90 punts a l'Ondara, cosa ben complicada.
Anotacions: Carla 5 punts, Sandra 4.

A les 18.30h. es jugava en casa i desprès de la derrota del Júnior Masculí, el partit del Sènior, que rebia el sempre temible Oliva. El partit seguí tota lògica entre aquests dos equips, sent igualat des del principi fins a la fi.
En el primer quart, un parcial favorable als nostres de 15-9 els posava per davant en el marcador, però els olivencs responien en el segon quart amb una dura defensa, que deixava els nostres sense anotar fins el minut 14, 5-8 en aquest quart i 20-17 al descans.
A l'eixir dels vestidors els nostres estaven disposats a disparar-se en el marcador, però novament la forta defensa de l'Oliva i el fort vent impedia desemvolupar un joc vistós i ràpid. 6-5 en el tercer quart (26-22) i tot per decidir en el darrer quart. Quart que es decidí ràpidament amb un parcial d'inici de 10-2 fins el minut 34, aquest quart acabà amb un parcial de 18-6, per a un marcador final de 44-28.
En aquest partit, degut al fort vent no poguérem disfrutar que de, tan sols, 5 triples dels locals, mentre en Teulada n'aconseguiren 11.
Anotacions: Sergio 11, Vicent 10, Cèsar 5, Pep 2 i Eloi 6 - cinc inicial - Jordi 0, Pito 3, Fer 2, Jero 0, Sergi 5 i Felip 0.

Salut a tots.

19 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ale.. plorons, ja teniu la crònica feta i re-feta!!!;)
estic fet tabaco... açò és pitjor q empalmar tres dies d festa i sense dormir........... :(

eloiet ha dit...

Caguen tot Pep, doneu una volteta per la muntanya i ja esteu queixant-vos durant una setmana sencera... a vore qui es el ploró ací ehh!!

Que conste que no t'he rajat per lo de la crònica, t'he deixat un dia de marge per a que agafes aire.

Ahh, he vist al Cyberdunk que tenim dos partidets prou complicats seguits. A vore si podem guanyar a alguno dels de dalt que falta mos faria no?? A vore si el curres eixes tàctiques i els donem una sorpresa. Ale

elpepgf ha dit...

però si jo no la vaig còrrer!!!!!!!! jo ja la havia correguda 2 vegades sol entre setmana i a banda 4 ó 5 dies més netejant les sendes...
però el dijous vaig dormir 2 hores organitzant la cursa, el divendres 2 més i el dissabte, trobe q no va ni arribar a les 2 hores... i tot el diumenge puja baixa en segària d'un tram a un altre........

pos sí, el partit d'avui front els deniers és xunguet, a veure si li podem donar una sorpreseta, però ho veig difícil... :(

garrot i pa dur ha dit...

Pep la solució estava en fer-te dos pastilles de sucre d'eixes de la teua oficina jejeje


Una cosa per favor!! jo continue sense saber qui és Sergi i qui Sergio, bueno sense saber distingir-los ací al blog vull dir.

Pep, se me va oblidar passar-te una foto per a que la penjares al blog dels de Canal 37 entrevistant a Sergio el mister jejeje.

a vore que poc tarda a ixir Jero a rajar-me per ahi jejeje

fer

elpepgf ha dit...

fer, quina xapa et van cascar, eh, tio!!! jajajajaja

pos sergi, és sergi lópez i sergio és sergio "el míster" o "el capi" torres!!!!!!! ara ja ho entens!!!???

garrot i pa dur ha dit...

perfecta l'explicació, excepte per lo de la xapa (que, per cert, ja haguereu pogut avisar que venia per darrere) jejeje

elpepgf ha dit...

ai clar!!! i ara qui t'ho tiraria x cara: ningú??? pos no, home!!! ni diem res i ens riem un poquet, no!!!??? jejeje;)

garrot i pa dur ha dit...

si si, en tal que el blog tinga un poc de marxa i no la sosura de la setmana passada em deixe rajar eh!!

elpepgf ha dit...

així m'agrada fer q et dones a "la causa"!!!!!!!! jejejejeje

(sona un poc nazi, lo d "la causa", però b...);)

jero ha dit...

fer com volies que tavisarem!,si no teu vas vore ni tu!jejejejejeje,el tio et fea sombra i tot,xe quina xapa tu!!,vas poder dormir eixa nit?

garrot i pa dur ha dit...

eeeeh a tot açò, el partit es dissabte o diumenge?

jero ha dit...

ferrrrr que desde que te van fer la xapa que estas perdut,jajajajaja!!.Es dissapte a les 6,per sert jo trobe que fare pala estic en casa en un nispro de por i en febra,ja vorem com kedare pal dissapte!,xo trobe que fare pala!!!

elpepgf ha dit...

sí, sí... q ara t'ha agafat poreta a tu, q et facen una xapa com a feeeeeerrrrrrrr!!! porigóoooooooossssss!!!!
exacte, es dissabte a les 6 allà x les valéncies...

eloi, has vist el partidàs d'anit d 5 lloms??? jejeje, pareix q els tripleros fan bon paper aquesta temporada, l'unión ovetense, també en te un q s'està cascant 50 punts x partit... ;)

eloiet ha dit...

Si que he vist el partidet si, raro es que no haja aparegut Toni defenent al seu jugador i rajant per els miuts de joc!! Menos mal que no se li va plantar un blocker davant que si no el partit se'n va a la merda. A vore si fem una bona segona volta i podem quedar en entre els 3 primers. Una pregunta, ara que hi han playoffs, quins equips pujen de categoria??

elpepgf ha dit...

pugen els qui arriben a semifinals, es a dir els 4 primers, però no d la lliga regular, si no dels playoffs!!!
estaria b q hagueren fet tipo la lliga leb, el q queda primer s'assegura la plaça d'ascens i la resta se la tenen q jugar, però com ací son un desastre... pos és el q hi ha... :(
supose q tercers podrem quedar, anem a veure si li puc dedicar el temps necessari a la segona volta i no perdre eixos 2 partits innecessaris q hem perdut en la 1ª x no poder fer les tàctiques... ;)

toni és un lastre, home!!!
toni, ara q tens a dir, eh!!! q front tot un equip com els "norteños" li done la responsabilitat d'atac amb un 80% del passing a 5 lloms, eh!!!???

Jo ha dit...

Pep, pep, pep

Cin lloms va jugar pq van expulsar al superjugadoràs de Mohamed... si, eixe jugador que s'enfronta a Cocodrilo Dandee... pero al q li demostren q el q te ell no val res... pos eixe, q realment era el q tenia previst jugar-se el 80 per cent.
Així q no t'inventes les coses i no em faces parlar

Au.

Jo ha dit...

Va l'explicació del de dalt:
Mohamed per lo de moro (gran nom per a un manager)
Q s'enfronta a cocodrilo dundee per lo de little machete (pequeño machete... encara q supose q el tarròa eixe es referirà a "pequeño machito" en español correcte)
I lo de q li demostren q el q te ell no és res és per l'escena d'eixa gran pel.licula quan un tio li trau una faqueta a cocodrilo i este li trau un navaixot... pos igual pero amb els jugadors.

Ale, explicació pa curtets.

Jo ha dit...

Per cert Eloi, una recomanació:

Els teus jugadors no tenen bon nom per a jugar en l'equp de pep, jo el sposaría:
Los hermanos calatrava, o crispin clander, o chiquito de la calzada, o camaron de la isla, o joselito el pequeño ruiseñor, o la chica de la puebla, o diego el cigala, o algo així composat i bien castizo español... sino no jugaran molt 8valga el ejemplo de JOSE MARIA EL TEMPRANILLO.
No tens ni idea a on vas en Sangatxoboy... no tens ni puta idea!!!
jajajajajajaja, ale ja ho saps

Au cacau

elpepgf ha dit...

pobre toni... el pàdel t'ha passat factura... ja no saps ni el q dius... :D