divendres, 27 de novembre del 2009

La prèvia de la 8ena jornada!

Aquesta 8ena jornada es juga el dissabte "tardet" i el diumenge.

El dissabte 28 jugarà a les 19h. en Alacant i front el Santa Teresa l'equip Júnior Masculí d'Ondara.
Serà un partit difícil, ja que el Santa Teresa juga molt fort dins de casa i amb reforços de l'equip de categoria Preferent, pel que suposem que s'imposaran al nostre Júnior. De tota manera, els nostres han de demostrar que van fent-se poc a poc com a equip i que tenen ganes de millorar.

A les 20h. jugarà el Sènior Masculí en el pavelló cobert de Pego. Es reviurà novament un clàssic d'aquesta lliga, però aquest cop, amb una lleugera diferència, ja que Jero, arribat aquest estiu des del Pego, tindrà ganes d'imposar-se als seus ex-companys i demostrar-los per què li vam dir des d'Ondara que vinguera a jugar amb nosaltres.
L'equip ondarenc ha de jugar molt concentrat per a aconseguir guanyar el Pego, que s'està mostrant un tant irregular, i conta amb 3 victòries i 3 derrotes.

El diumenge 29 jugarà el Júnior Femení dins de casa a les 16.30h., rebent el Cabo Mar "A", l'equip alacantí, situat en la 3ª plaça, tan sols ha perdut front els dos primers classificats, invictes fins aquesta jornada, en la que s'enfrontaran i ja eixirà un únic líder.
Les nostres tindran que posar tot el seu joc a la pista i sobreposar-se a la baixa de Sandra per obtenir un bon resultat.

Salut i sort a tots.

4 comentaris:

elpepgf ha dit...

ala, prèvia d la jornada feta amb missatge x a jero!!! jejejeje, eh, xaval, aquesta jornada te n'has d'eixir, eh!!!!!!!! si no, voràs!!! jejejejejejeje, q ja saps com van les rajaetes x ací... ;)

eloi, has vist el partit d'anit.....??????????? :D;)

Pep Sivera ha dit...

Jero, com no et casques 25 punts ja saps el que et toca xaval!!! tots el que ens passem per asi de tant en tant anem a tirar-te-les al coll!! jejejeje, a vore si dema ja estic en millors condicions i almenys puc anar a fer força desde la banqueta!!!!!!!:(

eloiet ha dit...

Això Jero , això... ja no et val l'excusa de que eres el novato. Este partit ha de ser el teu, i si no, preparat per a les rajaes!!! Ja Ja ja Ja

Pito, porta't la manteta i el frenadol al partit i repartix no?? Ahh i podries presentar-mos a la tal Febra eixa que no coneguem. Fotre si portes tota la setmana al llit en ella deu ser la bomba... en uns mesos tindras febretes per ahí correguent per casa!

Ale, pep per a que veges que no eres l'unic penjat que hi ha per ací. Per cert, de lujo el partidillo d'ahir, encara mos emportarem la lliga o que??

elpepgf ha dit...

jodeeeeeeeeeeeeerrrrrr, eloi!!! eixe comentari el firmaria jo en el meu dia més malaltós d tots, tio!!!!!!!! jejejejejejejejejejejeje, molt bo, ja ho crec q sí, molt bo!!!! ;)

ala, jero, ja veus, s'han obert les hostilitats a rajar-te............. jejejeje
i damunt, com últimament no estàs comentant res, pos ala... tot s'ajunta;)