dilluns, 16 de novembre del 2009

Dos victòries i una derrota.

La jornada començava el dissabte a les 16.30h. amb la visita del Júnior Masculí a la pista de l'Alacant. Un partit complicat, però que els nostres tingueren prou controlat fins el descans, on perdien per tan sols 5 punts. Desprès del descans els ondarencs perderen el nord i començaren a perdre balons fàcilment i donaren la victòria al conjunt local, com han fet en els darrers partits, a la fi, derrota per 68-45.

El Sènior Masculí jugava a les 18h. en Picanya. L'equip líder del grup arribà al pavelló amb el cap en la fira d'Ondara, i realitzà un partit a mig gas bastant irregular, però sempre davant en el marcador.
El primer quart el controlaren amb tranquilitat, acabant-lo 10-18, el segon quart estigué totalment igualat (18-18 de parcial), però amb els nostres anant-se'n de 15 (15-30) i els contraris recuperant-se, arribant al descans 28-36.
El tercer quart començà amb un parcial de 3-9 per als nostres (31-45), respost pels locals amb un clamorós 9-0, apropant-se fins els 40-45, però de nou sorgí l'esperit del líder per acabar el quart 43-51, de nou 8 punts per davant. El darrer quart començà, també, un tant irregular, però ràpidament els ondarencs agafaren la capdavantera per no deixar-se sorprendres, acabant en el 54-67 final.
Anotació: Sergi 0, Jordi 1, Cèsar 2, Vicent 29 i Eloi 8 - cinc inicial - Pere 9, Sergio 10, Fer 4, Pep 2 i Felip 2.

El Júnior Femení jugava en casa el diumenge, rebent a les 16.30h. l'Alfaç del Pi. Si el partit del Sènior fou irregular el del Júnior Femení fou un punt més irregular, encara!
Les nostres començaren el partit amb molts dubtes, i fins el minut 3 no s'aconseguia la primera cistella, acabant el quart 10-2, el segon quart fou més competit, amb les d'Alfaç més encertades i furtant molts balons a les locals, acabà 10-6 i 20-8 al descans.
El tercer quart el tornà a dominar amb claredat el conjunt ondarenc per 12-1 (augmentant la distància a 32-11), però novament en el darrer quart s'adormiren les ondarenques, donant l'iniciativa a les d'Alfaç que guanyaren el parcial per 6-7, acabant el partit 38-18.
Anotació: Vane 10, Bea 1, Sandra 6, Isa 1 i Sil 11 - cinc inicial - Sílvia 0, Andrea 0, Laura 0 i Carla 9.

Salut a tots.

11 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ale... tan matí q volieu l'article i ningú està x ací comentant......... bah!!! quina panda d feiners.......... ;)

eloiet ha dit...

Fotre, encara vaig fer 8 puntets?? Que raro, mira que vaig estar finet ehh!! Va, esta setmana teniu material per a rajar!

elpepgf ha dit...

a qui rajem, a tu x finet, a sergio x "xupló", a mi x ofuscat (menys mal q vaig defendre un poquet...), a pere x marrullero, o a jero i pito x rajats i no haver vingut!!! jejejeje

jero ha dit...

xe!xe! que jo estava maraltet a casa!!!!,pero mavera agradat estar,recordeu uqe este finde el el dinar de senglar i casalla,aixina que pep ves fent un article sobre la dina,jo per lo menos tendria que comensar a prepararlo cap a les 9 del mati i tambe tenin que concretar on anem a mengarloi molta gent tenim que ser,aixina que ves posanto pa que la gent vaga fense a la idea!

Ale pues!!!!

elpepgf ha dit...

sí, sí... malaltet... ja... ara es diu així a eixir d festa??? està clar q quan ens fem majors no aguantem tant la festa, sense anar més lluny mira el partit lamentable del dissabte d'eloi... jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

garrot i pa dur ha dit...

ieeeee

no se m'ocurrix res més que dir

ala bonicos

jabalíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


fer

elpepgf ha dit...

sergio, ha vingut a la oficina i m'ha dit q vos recorde la jugada "CLARA"!!!!!!!! a banda d la 1, 2, 3, 4, puny i alguna més q ell s'inventa al moment...
podeu triar la millor occió d totes...
x a pere: un poc més d'actitud o d'aptitud, o les dos coses!!!

eloiet ha dit...

Ale, ale a la rajaeta facil Pep... No rajes massa esta setmana que el dissabte farem la famosa CLARA de Sergio i vorem com ix... no es per posar presió pero si no fas canasta tindrem material per a rajar durant un temps, inclus per a fer-li un article!!

Ale, l'unic amb trellat es Fer i les seves paraules carregades de sabiduria:
JABALIIIIIII!!!!!!!!

jero ha dit...

xe no!,es que mira que eres mal pensat pep!,estava en casetaaaaaaaa!!,ja vec que nia ganetes de jabaliiiiiiiiiiiiiii!!!,trankils que no sel acabareu.Eloi es pot saber que vas fer este finde que testan posant a caldo??,i Fer es veu que encara esta traumatisat de la xapa que li van fer que no pot ni rajar en el bloc,jejejejejejejeje!!

eloiet ha dit...

Jero, es facil. El divendres es va complicar un poc i vaig arribar a casa a les 6 del matí. Com que uno no es un xavalet, el dissabte estava prou fet pols i vaig pagar els excessos al partit, amb uns percentatges de tir prou lamentables... vamos que no en feia ni una.

Així i tot vaig fer 8 puntets... Pep tu quans en vas fer???

elpepgf ha dit...

cabróoooooooooooooooo, jo com a mínim vaig fer un 50% en el tir, eh!!! 2 en vaig tirar i una en vaig fer!!! tomaaaaaaaa!!!
ja veuràs q bè ix la "CLARA", ja!!! tranquils q no vos donaré material x a rajar-me, com a mínim en eixe sentit... jejejeje

JABALÍIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! ;)