dilluns, 2 de febrer del 2009

Jornada Negra, Jornada Lamentable...

Un cop més, el bàsquet ens deixa la seva cara més lamentable en el nostre poble.
Els dos equips que prenien part ahir en competició van acabar de forma semblant.

El Júnior Masculí visitava la difícil pista de La Vila i el partit es trencà des del primer minut. Es reflexa clarament en el marcador final. Un clar 118-15, que destaca la superioritat de l'equip de La Marina Baixa sobre el nostre, que tindrà que seguir lluitant per a guanyar algun partit més!

En Alcoi jugava el Sènior Masculí. El divendres a l'entrenament ja es va parlar de no anar fins a Alcoi, ja que un cop més, tan sols anàvem amb 5 jugadors. Finalment es decidí anar, i així fou el partit...
El primer quart finalitzà amb un 23-15 que deixava veure: primer la ineficàcia ondarenca en defensa, on tenien un gran forat al mig de la zona i segon les desproporcions continues en atac, on no es decidia mai per a bé!
Al descans s'arribava a 6 punts (37-31). L'equip havia millorat una mica en els dos apartats, però seguien no estant fins en l'atac.
En la segona part ja es produïren els despropòsits més grans, ja que al minut 8 del tercer quart Felip cometia la cinquena falta personal (marcador d'eixe moment 44-35). Rafa tenia que jugar un cop més gairebé tot el partit. Finalitzaren el 3er quart 57-44.
Amb el partit sentenciat començaven un darrer quart de tràmit. Quan quedaven 6 minuts i 40 segons, Jordi es lesionà i tingué que abandonar la pista, quedant-se l'equip amb 4 jugadors. Dos jugades desprès Pito es llançava al terra per a recuperar una pilota, colpejant-se el cap i marejant-se. Ara es quedava l'equip amb 3 (Rafa, Cèsar i Pep). Un minut més tard Pito aconseguia refer-se i entrava en la pista, però just en eixe moment, quedant 4 minuts Cèsar cometé la cinquena personal i l'Ondara es quedava un partit més amb 3 jugadors en la pista i l'equip local fent pressió a tot el camp.
El resultat final ho diu tot, un trist i impotent 81-52 i la discussió de donar de baixa l'equip si la resta dels components de l'equip no compleixen en els partits que es juguen fora de casa.
Anotadors: Jordi 16 punts, Pito 13, Pep 11, Felip 5 Cèsar 4 i Rafa 3.

Salut a tos.

19 comentaris:

elpepgf ha dit...

el més trist d tot no és el partit ni el resultat, si no anar tan sols amb 5 jugadors fins alcoi i amb rafa!!!
i xq jo vaig poder aplaçar el dimarts el partit d les xiques x al proper diumenge, si no eren 4...

Salva ha dit...

Vaja tio, seria una llastima amb totes les coses que heu aconseguit al llarg dels anys.... Un poc de compromis per part de tots i les coses rodarien un poc millor, quan aneu suficients jugadors soleu guanyar!

elpepgf ha dit...

ahi estem salva! el tema és q tenim un equip x a quedar entre els 4 primers (tots els anys), però la gent la compleix!
si ahir n'haguera vingut un o dos més, segurament haguérem guanyat!!!
el pitjor es q als partits d casa venen tots i als d fora no ve ni cristo, i ací estic jo amb la meva dona d mala llet amb mi xq em canvie els partits d les xiques x a poder estar amb els xics i les xiques sense tindre temps x a ella i desprès x a res... xq els altres no es sacrifiquen!

Pep Sivera ha dit...

jo estic igual, despres ens queixem de que si el entrenador no ens posa...pero el que no pot ser es anar els 5 de sempre als partits de horari xungo...el proxim partit que siga diumenge pues jo tambe tindre coses que fer, i que el ridicul el faja un altre... a part de tot aixo, el partit dels 6 que estavem tampoc te nom, pero bueno.

Unknown ha dit...

Mira, ja he hagut d'eixir jo! Jo estaré de mala llet, però la cara que feies tu per telèfon després del partit (no te la vaig veure però com si) i quan vas arribar a casa també era de "Juzgado de guardia". I això m'ho "pape" jo a soles.

El que hauríeu de fer és un equip mixt i com que les xiques sí que compleixen, tots contents.

elpepgf ha dit...

q les xiques compleixen??? avui no me n'ha vingut NI UNA a l'entrenament i això q ha fet un dia boníssim!!!
avui no tenen excusa! els tinc q pegar un puro "q pa q"!!!

la_ilu ha dit...

si no vax jo, no va ninguna a entrenar, tinc k posar ordre jeje, es broma!!! pero teniu tota la rao del mon, el ondara seria dels millors si tots posaren un poquet de la seua part, xo que anem a fer... l'any que ve senior femení, que glòria també s'apunta jaja

n3us ha dit...

Holas a tots!!

Mister el divendrés no vaig anar pq em van canviar l´horari d´anglés...!

JO se q deuriem anar tots els dies a entrenar, però pep és un curs complicat i amb molta "agonia", tots són examens i merdes a totes hores...

b no res ahi kda eso, jo no vull mals rollos, xo jo aquest any estic dedicant-me plenament als estudis, i sempre que puga aniré a entrenar, q per ganes no és...!


b adèu...!

me´n vaig a estudiar q demà tinc examen d filosofia!

Unknown ha dit...

Òstia, açò ja sembla el Marca, jajaja. El Pep posant errades com "desproporcions en atac", no serà despropòsits? I després, els comentaris de la gent per a rajar-se uns als altres, jeje. Com al marca xe, igualet. Així q, Pep d'ací no res et fitxen xa escriure al Marca, jajajaja. Va, i ara la rajaeta de torn, on estaveu la resta? jo crec q com q ja no vaig a xillar-vos i pegar-vos la bronca ja no vos apeteix anar, si al final resulta q ereu masoques, jeje. Bo, no faré més sang no siga cosa q algú s'ofenga. Però, ja q algo comenteu totes les setmanes... podrieu fer-ho esta tb, no?

P.D. Per a "la muller del cronista cabrejat", tranquila, això son coses del matrimoni... no t'ho prengues a mal.

Adeu.

elpepgf ha dit...

anem x parts, lastre d comentarista!!! jeje

1- m'agrada més "desproporció" q "despropòsit", se q desproporció no vol dir el q vull espresar en l'article, però sona molt millor, i com soc jo qui ho escriu t'aguantes i si vols imaginar q posa despropòsit, pos t'ho imagines, "caù" és lliure d'imaginar el q vulga... jeje, no?

2- al marca??? toni, x favor!!! si d cas a "el mundo deportivo" q ve a ser el mateix... però x la banda del barça!

3- has d vindre més a sovint, xq cèsar intenta imitar-te a tu en els partits, però no t'arriba ni a la sola d la sabata, és un nyicris q no sap ni xillar ni res!!! torna a vindre i tornaran a vindre tots i tornarem a guanyar (com a mínim aquest dissabte, q és un partit molt xungo i necessitem recolzament!)

4- el cronista (q supose q seré jo) no està cabrejat, està molest, és paregut, però no el mateix! si estiguera cabrejat no haguera fet l'article!

ale, ahi queda això!

garrot i pa dur ha dit...

ei Pep q estic intentant fer un equip del cyber dunk este i necessite assesorament: com collons va això? ah i es pot posar en castellà encara q siga?

Unknown ha dit...

Això està fet! El dissabte estic allí pegant-li la bronca a tot el món, jejeje. Q això és el q m'agrada a mi!!!
El meu germà com ha de bramar? si juga més de 20 minuts no li arriba la sang al cap, home. Encara q ell diga q fisicament és un portent, això no seu creu ni ell. I sinò pq creus q q sempre l'expulsen? pq no pot aguantar, jajajaja.
Respecte a lo de desproporcions, supose q serà pq se les juguen totes Cesar i Pito, no? jejeje. Pos eixos resultats traureu, jeje+++.
Després, he dit cabrejat per dir algo, si vols enfadat, doncs enfadat, no passa res.
I lo del Marca, ho mantinc, és
un panfleto, i els comentaris que fan a marca.com els lectors, son genials, de premsa rosa o similars, així q de El Mundo Deportivo res de res. Si vols el Mundo a seques... jeje.

Jo esperaba q contestara algun dels altres afectats, però sembla q s'han cagat, jajaja.

Au cacau.

Unknown ha dit...

Per cert, en quant et toca un rival dur al Cyberdunk sols respon un jugador, no se pq serà, jajajaja

elpepgf ha dit...

quin cabron!!! la veritat és q sí, eixe oncle roc és un artistàs!!!
el tio espavila el partit ell solet!
ara q, en els oslo dragons tinc al "reballador de sabatilles" d'eloi, q eixe també és d cuidao, eh! i "sols" te un 47 o x ahi d mitja!!!

a tot això, estic segur q si el teu germà es tallara els cabells no perdria la força com sanson, més bé al contrari, guanyaria velocitat, xq eixa mata d monyassa q porta deu pesar-li MOOOOOOLTS kilos!!!

a veure "garrot i pa dur", primerament: identificat!!! ets nando o llorenç???

eloiet ha dit...

Buenas gentola, ja estic de tornada, encara que amb un costipat de por. El concert de lujo, kreator son la canya i ho van demostrar amb una descarrega molt digna de la que el meu coll encara no s'ha recuperat. Després vam recorrer un ratet els locals mes 'selectes' de Barcelona on ens vam mesclar amb heavys locals de lo mes glamurosos. Finalent al llit amb una castanya considerable i costipat pero be.

Del partit, molt mal, no m'agrada vore que el basquet en Ondara se'n va a la merda. Per la meua part intentaré acabar la temporada acudint a tots els partits que bonament puga(inclus fora de casa) i l'any que ve ja vorem que passa.

Toni, ahí, ahí, clava-los canya i a vore si vens a algun partidet a dir-mos lo inutils que som a 'grito pelao'. Potser ens motives i juguem millor.

Del cyberdunk tots sabem que Oncle Roc es un màquina, pero en uns dies vorem si el meu Sangatxoboy es capaç de parar-lo en el amistós que tenm programat. Jo aposte a que el deixa en menos del 50% de porcentatge de tir... s'accepten apostes

garrot i pa dur ha dit...

llorenç, però m'imagine que l'explicaciño serà igual par ale dos no?

Unknown ha dit...

Eloi, ja t'assegure jo q no baixa del 75%, sempre i quan no fases trampa i el poses a tirar sols de dins la zona, ehhh. Q com q els manejes tu els dos... Sigues honrat i posa'ls als dos les millors tàctiques a vore q passa.

Adeu

eloiet ha dit...

Tranki Toni que no vaig a fer coses rares. Les tàctiques no les toque pa res. Només intentaré parlar en els managers per a que juguen els mateixos quarts en les mateixes posicions.

Lorenç, ja que Pep està desaparegut al seu propi blog ja t'explique com funciona jo. Fer un equip requerix una xicoteta inversió de diners i també es necessari coneixer be com funciona el joc i el foro (per a fitxar jugadors). Si no coneixes be el joc, t'aconsellaria primer crear-te un parell de jugadors i anar entrenant-los per a poder jugar en algun equip. Quan portes un temps jugant i sapigues com va tot pots comprar Cyberpoints i amb ells comprar un equip.

elpepgf ha dit...

ie! q passa x ací, ja esteu rajant-me??? collóoooo! un ratet q no preste atenció al bloc, ale, tots a x ell!!!
sí això, llorenç, primer creat uns jugadors, acomodat al cyberdunk i desprès ja parlarem!!!

eloi, segur q sangatxoboy no te cap recurs x a defendre oncle roc, he vist les seves estadístiques i no son massa bones!!! jejeje