divendres, 6 de febrer del 2009

La prèvia de la jornada 15

En aquesta nova jornada de lliga, encetarà la participació ondarenca el representant en categoria Júnior Masculí. L'equip dirigit per Vicent i Llorenç rebrà el dissabte 07 de febrer a les 16h. en el poliesportiu ondarenc a l'equip de Teulada.
Els de Vicent gaudiran d'una nova oportunitat d'aconseguir una nova victòria, ja que el Teulada està situat, just, dos posicions per dalt dels ondarencs i amb tan sols 3 victòries. Per tant els ondarencs gaudeixen d'una nova oportunitat de separar-se més del Verger i acostar-se al Teulada i al Don Bosco, també amb 3 victòries.

Justa darrere, jugarà el Sènior Masculí en un complicat partit, rebrà a les 18h. el Maristes d'Alacant, actual segon classificat i empatat amb el líder. L'equip alacantí està en plena ratxa de resultats, amb 9 victòries de forma consecutiva i guanya desfent els seus rivals. Els ondarencs han d'eixir ja del pou on es troben durant tota la temporada i recobrar eixe joc alegre i ràpid que els caracteritza per aconseguir guanyar, per fi, un equip de la part alta de la taula.

El diumenge 08, el Júnior Femení tindrà que viatjar fins a Godella per jugar-se la cinquena plaça front l'equip valencià a les 17h.
Les ondarenques desprès d'una aturada de gairebé 2 mesos sense jugar (tan sols han jugat en Gata) han de tornar a trobar, com l'equip Sènior, eixe bon joc ràpid que les caracteritza per aconseguir distanciar-se del Godella i del Gata i al mateix temps apropar-se tot el possible al Pego.
L'eixida del bus serà a les 14.15h. des del Prat.

Recordeu que aquesta és una jornada ben complicada per als nostres equips i per això demanem la màxima afluència de públic als tres partits.

Salut i sort a tots.

6 comentaris:

elpepgf ha dit...

ale, ale, com m'ho curre, eh!!!

Day 35
Relegation Cup
x11.45 Fuenla Minutemen vs Zadar Zombies x1.1
http://senior.cyberdunk.com/misc.php?m=bet&l=2&id=5&name=Relegation%20Cup

eloiet ha dit...

Si, si, segur que l'afició ve en massa aquesta jornada i plena les grades del pavelló!!

A vore si trobem eixe joc ràpid que ens caracteritza... i que fa 12 anys que no veig per cap lloc!! Això de on t'ho has tret??

Pep, no rajes de Oncle Roc que va fer 7 assistencies ehh!! Cuidadín, que el clave una queixa al foro i queda en dubte el teu respecte com a manager.

Bo, ens vegem esta vesprada si no passa res. Au

elpepgf ha dit...

ale, ale!!! dediquem-nos a destroçar els articles q tant em curre!!! si anem així i veuen una divisió tan gran entre nosaltres els contraris es frotaran les mans xq serà segur q no trobarem eixe joc tan característic nostre!!! quin joc ens caracteritza??? ah, sí: els crits d toni, x això aquesta temporada anem més perduts q "carracuca"!!!
espere q toni no entre a llegir aquest article q si no si q es riurà bona cosa!!! jejeje

tens raó va fer 7 assistències, pero segur q era en jugades on tenia els 5 contraris penjats d la xepa!!! i la resta estaven tots sols! jejejejeje
has vist q a el tenim entre els màxims anotadors??? i això q tan sols juga 24 minuts x partit, eh!!! quin crack!!!

XIQUES, RECORDEU QUE AVUI TENIM Q ENTRENAR A LES 4!!!!!!!!!!!! VOS ESPERE A TOTES!!!

Unknown ha dit...

Pos resulta q si q si q he entrat a llegir el comentari, jeje. I, si tu dius q em riuria, doncs clar, encara estic partint-me, jajaja. Es q tant el capità com els altres veterans no teniu caràcter per dominar a la joventut de l'equip, jeje. A mi com no en feien cas els pegava crits i bronques i així "s'acollonaven" i feien una mica d cas, però no molt. Però en esta temporada... vos han pujat a la xepa i l'heu cagat, jajaja. El dia q cadascú dels jugadors accepte el seu rol dins d l'equip, aleshores es podrà dir equip i mentres tant... més be una pandilla, així d clar. I q conste q això ho duc dient fa molt d temps, però com la gent és com és... Per a q tot anarà be haurieu de jugar amb 5 balons com a mínim... i tal volta un altre per als de la banqueta, q així no s'aborririen. I d'este comentari no faig gràcia alguna pq és la pura realitat del q passa, ni més ni menos. Pq al bàsquet tb és pot jugar sense baló i ser molt bo. Ahí queda eso.

Sobre el "Tio Roque", dir q és un autèntic crack, i ademés fer set assistències siguent un escolta anotador es de ser un superclasse i més encara si ho fa en 24 min, ale pa q digues.

Au, i hui podries fer propaganda a l'entreno entre els companys de del recadito q he deixat al foro.

P.D. El marites d'alacant qui son?, els mariquites, els martes, o les maripilis en el teu dialecte.

Unknown ha dit...

perdó per les faltes d'ortografia, ara he tornat a llegir el d'abans i em dona vergonya, jajaja

elpepgf ha dit...

collons! això és diu "tocata" en tota regla, ara falta q vingues demà i ho digues a tots junts, xq els únics pringaos q mirem el bloc som pito, eloi, tu i jo...
però sí! tens molta raó, en fa falta un clínic d com jugar en equip!
però també juguem així x falta d'entrenament, si aconseguirem, tan sols, entrenar tots junts els divendres, jugariem molt millor!!!

i així recuperariem el joc ràpid i alegre q sempre ens ha caracteritzat!!! jejeje

x cert xaval, la federació ens ha posat el partit front el pedreguer el dimecres 25 d febrer a les 20.30!!! podem jugar o q??? jeje, a veure si parlem amb els pedregueros i acordem posar una data seriosa! xq la federació pareix q va d pitorreo!